Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu forum iki sene önce yılmıyor muydu Hami Hami diye ben mi yanlış hatırlıyorum?
    2 sene öncesi derken tam olarak hangi dönemi kastettiğinizi bilmiyorum. Çünkü 2 sene önce Hami Hoca zaten görevdeydi. Diğer takımların sürekli puan kaybetmesiyle birlikte sacece 6 galibiyet alarak kendimizi son maçla dördüncülüğe atınca, hem kendisi hem de bazıları tarafından büyük başarı olarak lanse edildi. Oysa o sezonun ilk yarısında zaten Mustafa Hoca ile birlikte zaten 27 puan toplamıştık. İkinci yarı 26 puan toplanmasına karşılık Sivas ve Erciyes maçlarındaki farklı galibiyetler ister istemez gözleri boyadı. Üstelik o dönem prolisansı bile yoktu. Yeni sezonda kendisiyle çalışılmayacağı söylendiğinde ise ben istifa etmiyorum hakkımı istiyorum profesyonel davranacağım sözleri bugün unutuldu gitti. Antalyaspor'dan teklif gelince mecburen istifa etmek zorunda kaldı. Daha sonra Antalya'lı oyuncular biz bu hocayı istemiyoruz diyerek kendisini göndertti. Ondan sonra yaptığı büyük yanlış ise alt liglerden bir takım çalıştırmayı düşünmek yerine yorumculuğa geri dönmesiydi Son olarak 4 ay önce burada açılan anket ortada. Öyle derin bir Hami Mandıralı desteği hiçbir zaman olmadı. En fazla geçiş dönemi için şans verilebilir dendi. Yoksa kimse Hami Hoca ile şampiyonluk mücadelesi verileceğine inanmıyor...

Kode:
    Ersun Yanal 	- 272	35.79%
    Mircea Lucescu 	- 355	46.71%
    Hami Mandıralı 	- 59	7.76%
    Diğer 		- 74	9.74%
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Egonosios Hamiletti.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• "efsane"

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Çok zor dönemde geldi malesef. Biraz sabretmek lazım. Bu kadar kolay harcanmamalı bu adam

Yorum

• Çok zor dönemde geldi ama daha da zor döneme soktu. Hataları saymakla bitmez. Futbolculuğuna saygım var ama Trabzonspor zirve kulübü
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mersinle çıkışa geçeceğiz sonuna kadar hami hoca.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mersinle çıkışa geçeceğiz sonuna kadar hami hoca.
                Bu gidişle kısa sürede sonumuz gelecek zaten. Az kaldı dayanın.
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu gidişle kısa sürede sonumuz gelecek zaten. Az kaldı dayanın.
                  Çıkış başlıyor zaten mersine yenilirsek tepetaklak gideriz.

Yorum

• Antrenmanda ne yaptiriyorsun sen bu adamlara??
                    Macta sakatlanacagina antrenmanda sakatlaniyorlar, sakatlananda bir türlü geri dönemiyor...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antrenmanda ne yaptiriyorsun sen bu adamlara??
                      Macta sakatlanacagina antrenmanda sakatlaniyorlar, sakatlananda bir türlü geri dönemiyor...
                      hami bu gidisle oyuncu birakmiyacak bu durumda bile onun Hoca olmadigini gösteriyor olmiyacak dua amin diyerek bunun ve diger pilot hocaya sahip cikiyoruz yazik
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antrenmanda ne yaptiriyorsun sen bu adamlara??
                        Hatta şöyle bir sözü vardı geldiğinin 2. haftasında filan: "Sene başında futbolculara hiç kondisyon yüklenmemiş. Birazcık yüklenince hemen sakatlıklar ortaya çıkıyor".

Bu nasıl bir açıklamadır ya? Sakatlanacağını bile bile bu şekilde mi antreman yaptırıyorsun? Ayrıca ben Hami hocanın bu işlerden anladığını filan da düşünmüyorum. Hollanda'da yardımcı antrenörlük yapan, yıllarca Türkiye'de iyi kötü takım yöneten Şota kondüsyon yükleyememiş ama teknik direktörlük lisansını bile yıllarca almamış, hiç bu işlere ucundan kıyısından bulaşmamış Hami yükleyecek öyle mi? Hem de sezon ortasında!

Adam Schalke'ye transfer olduğu zaman "Bu yaştan sonra Almanca öğrenip de ne yapacağım" demiş birisi Herhangi bir konuda kendini geliştirmeye, dünyayı takip etmeye filan uğraştığını zannetmiyorum.
                        En son atomantcum tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 10:28.
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bundan kötüsü olmaz dediğimiz kim varsa daha kötüsünü bulduk.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hatta şöyle bir sözü vardı geldiğinin 2. haftasında filan: "Sene başında futbolculara hiç kondisyon yüklenmemiş. Birazcık yüklenince hemen sakatlıklar ortaya çıkıyor".

Bu nasıl bir açıklamadır ya? Sakatlanacağını bile bile bu şekilde mi antreman yaptırıyorsun? Ayrıca ben Hami hocanın bu işlerden anladığını filan da düşünmüyorum. Hollanda'da yardımcı antrenörlük yapan, yıllarca Türkiye'de iyi kötü takım yöneten Şota kondüsyon yükleyememiş ama teknik direktörlük lisansını bile yıllarca almamış, hiç bu işlere ucundan kıyısından bulaşmamış Hami yükleyecek öyle mi? Hem de sezon ortasında!

Adam Schalke'ye transfer olduğu zaman "Bu yaştan sonra Almanca öğrenip de ne yapacağım" demiş birisi Herhangi bir konuda kendini geliştirmeye, dünyayı takip etmeye filan uğraştığını zannetmiyorum.
                            Bence kondisyon yükleme isini anlayanlara biraksin yoksa takimda oynayabilcek adam kalmicak

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bize günaydın deme Hami, teknik direktörlüğü bıraktım de!
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Küllüm zarar

Özat'ın Mersin'e, Deli İbo'nun Gençlere katkısına bak da ibret al. Daha mı iyi malzeme vardı onlarda?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim