Uzun bir aradan sonra galibiyete yaklaşmışız.Büyük başarı tebrikler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
Hiçbir suçu yok. Bana göre tek hatası GS maçı sonrası süreci yönetmekteki sıkıntı. GS galibiyetimiz gasp edilmeseydi şimdi o rüzgarla üst üste 4-5 galibiyet almamız tahmin edilebilir bir sonuçtu. Başkan ile beraber sınıfta kaldılar. Yine de elinde bir tane bile ortasaha olmayan adama kızmak saçmalığın ve trajikomikliğin dik alası. Taraftarın GS maçını unutması da ayrı bir şey tabi. Teknik, taktik vb. konulara girmeye gerek yok; elinde oyuncu olmayan adama eleştiri getirmek anlamsız.
Yorum
-
son şakası olur İnşallah.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7'de 6 yaptı şaka gibi...diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Hayatında kaç kere tek forvet oynadın...
ayrıca hatırladın mı seni futbolcuyken cıkaran hocalarına nasıl baktıgını...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şunu da yazayım içimde kalmasın: Hocam niye taraftarı takıyorsun? Fatih Atik yerine Akakpo'yu oynatmak neden? GS maçında görmedin mi adam oynayamıyor ortasahada. Kendi bildiğini okusan kazanma ihtimalimiz artacak ama bu baskıya dayanmanı da beklemiyordum zaten. Duygusal ve amatör ruhlu bir insandan bunu beklememek lazım.
Yorum
-
Aynen bu camia varya bu camia yine harcadı efsanesiniİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 haftadır süren efsane -kestane mevsiminin sonuna geldik !! bu camia yine bir efsanesini daha bozuk para gibi harcadı..
Takımın başında sahaya çıkan camia 7'de 6 yaptı, Hami'nin hiçbir suçu yok
Yorum
-
bahadır konuşturma beni, Hamiyi takımın başına geçirenler de senin kafadan zaten... bak bakalım hami'yi isteyenlerdenmiydim ben... 28 yaşına geldin bir tane aklı selim mesajını görmedim ne yalan söyleyeyim...İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bu camia varya bu camia yine harcadı efsanesini
Takımın başında sahaya çıkan camia 7'de 6 yaptı, Hami'nin hiçbir suçu yok
Yorum
-
Benim onumde 11 yıl daha var abi senin rekorunu egale edebilmek için, sende 39 yaşındasın bi tane tutarlı yorumunu görmedimİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebahadır konuşturma beni, Hamiyi takımın başına geçirenler de senin kafadan zaten... bak bakalım hami'yi isteyenlerdenmiydim ben... 28 yaşına geldin bir tane aklı selim mesajını görmedim ne yalan söyleyeyim...
Yorum
-
peki Bahadır...İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim onumde 11 yıl daha var abi senin rekorunu egale edebilmek için, sende 39 yaşındasın bi tane tutarlı yorumunu görmedim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum