Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yakışır kaptanımıza

Dün akşam Faik ÇETİNER'in sunduğu spor proğramında Hami MANDIRALI'da vardı. ÇETİNER Hami'ye sordu Neden Jubile yapmadın ? Hami'nin cevabı kulüp'den bana teklif gelmedi dedi. Teklif gelirse seve seve Jubilemi TRABZONSPOR'da yapmaya hazırım dedi. Jubile'nin gelirininde bir hayır kurumuna yada bir okul yaptırılabilir dedi.

Bunun üzerine Arkadaşlar bence Kulübümüze faxs yada mail yolu ile ulasıp Hami Kaptanımıza şöyle anlı , şanlı Kaptanımza yakışan bir jubile maçı yapalım diye düşünüyorum. İnşaallah buda gerçek olur ve Hami'yi uğurlamış oluruz.
    TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Şenol Güneş'e yapıldığı gibi hem İstanbul'da hemde Trabzon'da birer jübile maçı yapılmalıdır.Bu kadar...
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• hamininde bunu kulübe bildirmesi gerekir.ama bu saatten sonra jubilenin pek şık duracağını zannetmiyorum.

Yorum

• Kesinlikle katılıyorum

İlk olarak chelles61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hami'ye olimpiyatta 80000 kisinin onunde bir jubile yapip onun degerini arttirmak bizim bir gorevimiz
          Evet Olimpiyatta olmalı ve tüm TS'liler orda olmalı. Hami bunu hak ediyor.
          En büyük bordo mavi.....

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...

Ama ona yapılan resmen Vefasızlık .
            Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak Utanıyorum.
            Aynı duyguları paylaşıyorum .

Belki bu saatten sonra jubile yapmak kimi arkadaşların söylediği gibi şık durmayabilir . Fakat içinde Hami'nin dışında başka eski ve çok değerli Trabzonsporluların da olduğu bir gösteri maçı eğer iyi organize edilebilirse müthiş seyirci çekebilir . Taraftar'da eski futbolcularına ufakta olsa bir teşekkür imkanı yakalar .

Yorum

• ne kadar emek verselerde nekadar guzel goller atsalarda.25 senedir bu takımı sampiyon yapamayan ben degilim eski futbolculardır.yıllarca takım içerisinde guruplaşmalara sebebiyet vererek takımın başarısızlığa surukleyen de ben değilim futbolculardır.yinede attığı gollerin hatırına atamadıklarını da unutmamak gerekir son zamanlarında gol rekoru kıracagım diye kornerden bile kaleye sut ceken olur olmaz yerlerde kaleye vuran ,sabahin erken saatlerinde millet idmanda iken idmana 2 saat sonra gelen ve idmanı en basta terk eden takımın içerisinde yerli ve trabzondan olmayan diye guruplaşmalara yol açan gelen teknik direktörlere kadro konusunda baskı yapan ve bu konuda klubten arkasına destek alanda ben değilim.olsun kaptanda hak ediyor jubileyi!!!
              her ne kadar cok sampiyon yapsalarda bizi.........

Yorum

• Biz bu sene açık ara şampiyon olabilirsek ve son hafta maçından önce kupayı kaldırmayı garantilersek son maçımız olan fenerbahçe maçında Hamiyi oynatalım Şampiyonluk kupasını kaldırtalım.... Kalpten gitmezse , o kupayı kaldırabilirse tabii

Yorum

• Keşke Hamiye jübile yapılsa. Bence efsanevi futbolculardan oluşan bi jkarma yapıp jübile yapsak süper olur. Hami başta olmak üzere Ünal, Ogün, Abdullah, Tolunay, Lemi, Dobi Hasan ( şuan aklıma gelmeyor ama bu isimlere birkaç daha ilave yapabiliriz) kadroda olmalı ve hepsine vefa borcumuzu ödemeliyiz.

Yorum

• Hami büyük kaptan sonuna kadar bu onuru hakediyor bu bizim anlımızda bir kara lekedir ve sadri başkan sayesinde ins bu lekede silinecektir...
                    Pablo ESCOBAR

Yorum

• Hami, benim idolüm; geri geri açılarak topa kalçadan abanmayı ondan öğrendim Kesinlikle müthiş bir jübile yapılmalı, yönetim bu borcu yerine getirmeli.

Yorum

• hami topun başına geçtimi karşı takım futbolcuları baraj kurmak bile istemezdi.çok gördüm nefesi kesilip yerde yatıp kalanı. hami mandıralı trabzonsporun gurur kaynağıdır. o gelmiş geçmiş en büyük kaptan ve buna layık bi jübileyi hakediyor

Yorum

• aklıma hami'nin fedakarlığı geldi bu haberi okuyunca (song'un fedakarlığı haberi)
                          senesini hatırlayamadım tam olarak ama
                          hami'nin abisi limanda çalışırken üzerine konteyner düşmüş ve feci şekilde can vermişti
                          cuma günü cenaze kalkmış pazar günüde a.akerde maçımız var
                          hami o büyük acıyı kalbine basmış ve takımın başında sahaya çıkmış golde atmış (iki golde olabilir) maçı kazanmamıza yardım etmişti
                          eşine az rastlanır bir özveriydi
                          bunuda ancak hami gibi bir özevlat yapabilirdi...
                          o maçtaki rakibi kaç yılıydı hatırlayan varmı buraya yazabilirmi ? birde skor ve hami kaç gol atmıştı ?
                          ben sanki hoca özkan sümer'di gibi hatırlıyorum ama....

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hami topun başına geçtimi karşı takım futbolcuları baraj kurmak bile istemezdi.çok gördüm nefesi kesilip yerde yatıp kalanı. hami mandıralı trabzonsporun gurur kaynağıdır. o gelmiş geçmiş en büyük kaptan ve buna layık bi jübileyi hakediyor
                            Neye göre en büyük? Tamam savunalım.. Jübile de hakkıdır ama birini yüceltirken neden diğerlerini ezmek zorunda hissediyoruz?

Sportif olarak göz önünde olmak istatistiki veriler kaptanlık müessesi için herzaman yeterli değildir..Tabii bence
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neye göre en büyük? Tamam savunalım.. Jübile de hakkıdır ama birini yüceltirken neden diğerlerini ezmek zorunda hissediyoruz?

Sportif olarak göz önünde olmak istatistiki veriler kaptanlık müessesi için herzaman yeterli değildir..Tabii bence
                              sn.luckdown yukardaki mesajımı okuda ondan sonra hami hakkında ahkam kes
                              gerçi sen yaş itibarıyla hami için ancak büyüklerinden duydukların ile yorum yaparsın ancak....
                              bahsettiğim fedakarlığın değil takımımızda lgimizde bile emsali yoktur
                              bu özveri bile onun hertürlü övgüye layık olması için yeterde artar!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne en buyugu be. Takim ligden duserken Osman Ozkoyluyle beraber teknik direktor kursuna gidipte anteremanlari kaciran Hami degilmiydi? Iyilikleri vardir ama Trabzondan guzel bir sekilde ayrilmadi. Bu kimin sucudur beni ilgilendirmez. Ama yinede jubilesi yapilmasi gerekir. Bunca yil Trabzonsporda oynamis bir futbolcu icin birseyler organize edilmesi gerekir.
                                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim