kesinlikle jübile yapılmalıdır hami ye...büyük kaptanımız o bizim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
Haklısınız çünkü Hami bunu hakediyor...İlk olarak Talha.YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle Eşi Benzeri görülmemiş bi Jübile yapılmalıdır buyuk Kaptana.Şampiyon TRABZONSPOR
Yorum
-
''Hami jübile istiyor''
Haklı da bence...ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Çok güzel dedin kardeşim...İlk olarak by kaplan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle jübile yapılmalıdır hami ye...büyük kaptanımız o bizim...ßoRDo OF mAvİHERYER RENGARENK 2 RENKBORDOMAVİOFLAZ
Yorum
-
hami aslında trabzonsporun en efsanevi futbolcularından biridir! kişiliği, trabzonsporluluğu da bunun üstüne tuz biberdir. hami türkiyenin gelmiş gelmiş en yetenekli golcülerinden biridir. bugüne kadar hakkettiği değer de taraftar haricinde kendisine verilmemiştir. yanımda olsa sarılmaktan ve içten teşekkür etmekten geri duramayacağım biridir hami!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
bizim cocuklugumuzda bıze futbolu sevdıren trabzonspor askını kazandıran ısımdır hamı, o olmasa emınım bır cok ısım bu takıma bu kadar düşkün olmazdı, çocukluğumuzda hepimiz ben hamiyim diyip oyuna girmiş, serbest vuruşları onun gibi atmaya çalışmışızdır velhasıl hami mandıralı jübilenin kralını hak ediyor, şuana kadar kendisine jubıle yapılamamış olması büyük bır ayıptı artık bu ayıbı düzeltmenin vakti geldi, sadri başkanımız inşallah bu konu ile ilgilenir ve gerekeni yapar.En son tsakrep61 tarafından düzenlendi; 04.11.2008, 05:24.Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
Yorum
-
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bir çırpıda TS dan en sevdiğin unutulmaz isimleri say deseler, bunların başında ilk Hami gelir benim ve eminim bir çok kişi için.
( Üstad Ali Kemaller Necatiler Cemiller vs onları çıkarıyorum çünkü o maçları hatırlamıyorum. )
Ama ona yapılan resmen Vefasızlık .
Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak Utanıyorum.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
....

Yorum