Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi

bursa maçinda o topa çikip kolunu kirmasaydi hersey daha farkli olurdu

Zaten kendisi de o olay için"Futbol hayatim orda bitmisti" demisti

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ya varyao kadar talihsiz bi olayki top havadayken maçi bitirmisti hakem[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi
        Ne Fatih Ne Yattara Ne de sota.Trabzonspor tarihindeki en sevdigim futbolcu Hami Mandirali.Adama jubile bile yapmadik bu çok büyük bir ayip bence.Bunu ona sorduklari zaman 'Kirginim' bile demiyor.Çogu kisi bu durumda ne sözler söyler.Ama o tek laf bile etmiyor.Ne kadar vefakar bir futbolcu

Aynen Bende dostum. Hami gibi kimse ben kendi adima söylüyorum, Szymekler, Fatihler, Sotalar, Arciller, Yattaralar, onlar in yeri ayri ama Hami bir baskaydi.

Hami benim icin gelmis gecmis en iyisi. Benim görüsüm. Hami zamaninda herkes dua ederdi ama Frikik olmasin, yoksa Hami gol atar.

Hami gibi oyuncu , bombaci kolay kolay gelmez. Insallah Jubilesi en iyi sekilde yapilir.
        TRABZONSPOR

Yorum

• bende severim hami yi cocuklugumun futbolcusu sokakta hami hami die topa vururdum hay gidi gunler hey ama fatih tekke nin onune gecemez bence fatihin yeri ayri
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• bence de trabzonsporun tarihindeki en büyük futbolcusu hamidir...fatih de kimmis....

hamiyi bitiren ise kendini begenmisligi ve bir türlü kimseyle dost olamamasidir...kolu kirildiktan sonra da topunu oynardi yoksa..

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi

bende severim hami yi cocuklugumun futbolcusu sokakta hami hami die topa vururdum hay gidi gunler hey ama fatih tekke nin onune gecemez bence fatihin yeri ayri

Bence tersi, kimse Haminin önüne gecemez. Fatihimiz tabi tartisilmaz, ama Haminin yerine tutamaz.
              TRABZONSPOR

Yorum

• biliyorsunuz hami su siralar 16 yas grubu genç millileri çalistiriyor..geçenlerde kirklareline geldiler, kendisiyle görüsme sansimiz oldu...bizden 3 kisiyi almislar takima birinin adi da hamiydi...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Haminin yeri bambaskadir.

Yorum

• Hami geçen 2 yil takimda olsa kesin sampiyonduk çünkü duran toptan 1 tane golümüz yok bu 2 yilda ayrica hami ayaginda topta tutuyodu oyunun kontrolünü kaybettigimiz anlarda Fatihle is yapardi ve takimda bi abi olmasi dünkü çocuklarin hükümdarlik sürmesini de engellerdi, umarim ona yakin yeteneklerde birileri gelir. Edited by: emre81

Yorum

• Seni ve frikikten attigin o mükemmel gollerini özledik be Hami.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                      legends never die ...

Yorum

• senin gibi bir frikikci daha gelmemisdir sen bu alanda çigir açmis bir trabzonlusun.karsi takimin kalecileri sen frekik kullanacan zaman allaha dua ederlerdi allahim ne olur sakatlanmim die sen gelmis gelmis en önemli frekikcilerden biriydin trabzonlunun gönlünde istikrar abidesi olarak kalan mükemmel insan HAMI MANDIRALI
                        22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• füzeci hami ne golleri vardi ya ama en önemlisi harbi trabzonsporluydu bizim sizin gibi

Yorum

• HAMILER UNUTULMAZ YASATILAR
                            asigim sana Trabzonum.

Yorum

• HAMI MANDIRALI SENI COK SEVIYORUZ SENI ASLA UNUTMUYACAGIZ.
                              asigim sana Trabzonum.

Yorum

• böyle büyük bir futbolcuya halaa jubile yapilmadi ya en çok ona sinirleniyorum bu futbolcu hiç mi trabzonspor a yarar saglamadi...
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim