Ne Fatih Ne Yattara Ne de sota.Trabzonspor tarihindeki en sevdigim futbolcu Hami Mandirali.Adama jubile bile yapmadik bu çok büyük bir ayip bence.Bunu ona sorduklari zaman 'Kirginim' bile demiyor.Çogu kisi bu durumda ne sözler söyler.Ama o tek laf bile etmiyor.Ne kadar vefakar bir futbolcu
Aynen Bende dostum. Hami gibi kimse ben kendi adima söylüyorum, Szymekler, Fatihler, Sotalar, Arciller, Yattaralar, onlar in yeri ayri ama Hami bir baskaydi.
Hami benim icin gelmis gecmis en iyisi. Benim görüsüm. Hami zamaninda herkes dua ederdi ama Frikik olmasin, yoksa Hami gol atar.
Hami gibi oyuncu , bombaci kolay kolay gelmez. Insallah Jubilesi en iyi sekilde yapilir.
bende severim hami yi cocuklugumun futbolcusu sokakta hami hami die topa vururdum hay gidi gunler hey ama fatih tekke nin onune gecemez bence fatihin yeri ayri
bende severim hami yi cocuklugumun futbolcusu sokakta hami hami die topa vururdum hay gidi gunler hey ama fatih tekke nin onune gecemez bence fatihin yeri ayri
Bence tersi, kimse Haminin önüne gecemez. Fatihimiz tabi tartisilmaz, ama Haminin yerine tutamaz.
biliyorsunuz hami su siralar 16 yas grubu genç millileri çalistiriyor..geçenlerde kirklareline geldiler, kendisiyle görüsme sansimiz oldu...bizden 3 kisiyi almislar takima birinin adi da hamiydi...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Hami geçen 2 yil takimda olsa kesin sampiyonduk çünkü duran toptan 1 tane golümüz yok bu 2 yilda ayrica hami ayaginda topta tutuyodu oyunun kontrolünü kaybettigimiz anlarda Fatihle is yapardi ve takimda bi abi olmasi dünkü çocuklarin hükümdarlik sürmesini de engellerdi, umarim ona yakin yeteneklerde birileri gelir. Edited by: emre81
senin gibi bir frikikci daha gelmemisdir sen bu alanda çigir açmis bir trabzonlusun.karsi takimin kalecileri sen frekik kullanacan zaman allaha dua ederlerdi allahim ne olur sakatlanmim die sen gelmis gelmis en önemli frekikcilerden biriydin trabzonlunun gönlünde istikrar abidesi olarak kalan mükemmel insan HAMI MANDIRALI
22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim
Yorum