Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Macta cezasi nedeniyle oynayamayan ve gidecegi soylenen Unal bile alisilagelmis sakinligini bozmusbir o tribune bir bu tribune kosuyor ve tribunlere hic bir yere gitmiyorum diyor ve amigo gibi tezahurat yaptiriyordu
    Evet, o krem rengi pardesüsü ile zıp zıp zıplamasını, ben de unutamam.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bu maçta kupayı getiren son golü atan Şeyhmuz'un giydiği 15 numaralı formanın bende olduğunu da hatırlatayım bu vesileyle.
      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Golden sonra Çılgınlar'ın oraya gidip ambulansı yumruklamıştı..Adam sevinçten kendinden geçmişti be
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Golden sonra Çılgınlar'ın oraya gidip ambulansı yumruklamıştı..Adam sevinçten kendinden geçmişti be
          Video var mı?
          keyif adamı ..

Yorum

evet bu maçı unutmak mumkunmu maçtan sonra hamdinin yaptığı açıklamaları unutmak mumkunmu resmen meydan okumustu herkese haminin fuzesını seyhmuzun son golunu ünalın o halini vede urbain hocamızın sevıncını unutmak mumkunmu ey gıdı gunler eyyyyyyyyyyy
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

ilk maç haksız bir penaltı verilmişti aleyhimize. ama inanırmısınız ikinci maç 1 - 1 olduğunda bile ne bizde ne stadda ne futbolcularda en ufak moral bozukluğu yoktu. olsun 4 tane daha atarız der gibiydi herkes

Yorum

hacıosmanoğlunun açıklamalarından sonra bursalılar ne demiş diye forumlarına girdim. sitenin admininin bu efsane maçla ilgili yorumlarını aynen aktarıyorum.

""""""Nitu değil miydi o rezil? A dan Z ye Ne büyük rezaletti o maç ya. Beni Ağlatan ilk maçtır o.. Maç anlatımında Trabzonspor'un açık açık desteklenmesinden sonra star tv ye hayır kampanyası başladığını hatırlar mıyız? O zamanlar Star 1 di ismi. Bülent karpat'ın uyuz hareketleri hala canlanıyor aklımda. Çakırhamamdaki evimize 14 m lik bayrak yaptırmıştık, maç sonrası toplarken sokaktan insanlar şapşallıkla tepki veriyordu bize "toplayın çabuk diye" o anın şokuna verdik, bişey demedik. Bir de aynı gün 1 minibüs dolusu trabzonlunun şehirde tur attığını da üzülerek hatırlıyorum""""""
                Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

hee tamaaaam .Bende diyorum bu Kızıl denen herif niye ötüyo..Meğer yarası varmış adamın.....
                  Boşver büyüyünce unutursun
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

ne maçtı bea..o zaman ankara'da öğrenciydik.yurtta maçı seyredip doğru kızılaya aktık. o zaman bir partide çok etkin olan ve ileri geri konuşan Çağlar aleyhinde slogan atarak o partinin genel merkezine yürümüştük. orda baya bi slogan attıktan sonra çevik kuvvet gelmiş biz de tabi mecburen dağılmıştık.)

yaraları var,kolay değil tabi...
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• abi biz bursaya 5 attık da ...ertesi hafta bursa kime 5 attıydı hatırlayan var mı cincon olmasın
                      BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• parola61

tarih tekerrurden ıbarettır o gun kupa aldık bu sene de alacagız benım trabzonum ımkansızların takımıdır herkes kafasında bı yere yazsın:::::

Yorum

• Trabzon Kümeye diye bagiran serefsizler avni akere nasil gelecekler
                          Bize Farozlu Derler.. Bizle Dalga Gecilmez..

Yorum

• Bursa insallah küme düser.. Serefsizler..!!!
                            Bize Farozlu Derler.. Bizle Dalga Gecilmez..

Yorum

• En önemli olay maçtan sonra Cavit çağlar ın yüz ifadesiydi
                              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• bu bursalı taraftarlara avni akerde nefes aldırmayın

bu sene trabzon kümeye diye o kadar bağırdılar maçı izlerken kafayı yedim

eğer bu futbolcularda azcık şeref varsa bursa yı başlerı öne eğik çıkarırlar avni akerden

Yorum

Çalışıyor...
                                X