İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)
Daraltma
X
-
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolden sonra Çılgınlar'ın oraya gidip ambulansı yumruklamıştı..Adam sevinçten kendinden geçmişti bekeyif adamı ..
Yorum
-
evet bu maçı unutmak mumkunmu maçtan sonra hamdinin yaptığı açıklamaları unutmak mumkunmu resmen meydan okumustu herkese haminin fuzesını seyhmuzun son golunu ünalın o halini vede urbain hocamızın sevıncını unutmak mumkunmu ey gıdı gunler eyyyyyyyyyyysorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
hacıosmanoğlunun açıklamalarından sonra bursalılar ne demiş diye forumlarına girdim. sitenin admininin bu efsane maçla ilgili yorumlarını aynen aktarıyorum.
""""""Nitu değil miydi o rezil? A dan Z ye Ne büyük rezaletti o maç ya. Beni Ağlatan ilk maçtır o.. Maç anlatımında Trabzonspor'un açık açık desteklenmesinden sonra star tv ye hayır kampanyası başladığını hatırlar mıyız? O zamanlar Star 1 di ismi. Bülent karpat'ın uyuz hareketleri hala canlanıyor aklımda. Çakırhamamdaki evimize 14 m lik bayrak yaptırmıştık, maç sonrası toplarken sokaktan insanlar şapşallıkla tepki veriyordu bize "toplayın çabuk diye" o anın şokuna verdik, bişey demedik. Bir de aynı gün 1 minibüs dolusu trabzonlunun şehirde tur attığını da üzülerek hatırlıyorum""""""Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
ne maçtı bea..o zaman ankara'da öğrenciydik.yurtta maçı seyredip doğru kızılaya aktık. o zaman bir partide çok etkin olan ve ileri geri konuşan Çağlar aleyhinde slogan atarak o partinin genel merkezine yürümüştük. orda baya bi slogan attıktan sonra çevik kuvvet gelmiş biz de tabi mecburen dağılmıştık.)
yaraları var,kolay değil tabi...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
Yorum