Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak tigin tarafından gönderildi
    Bu muhtesem maçin gollerini izlemek için tiklayin

ALLAH razi olsun abi yaa... böyle baska maçlarin da videolari varsa nostalji bölümünde 'videolar' basligi altinda bi topic açilmasi çok güzel olur...

tekrar sagol abi!
    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

böyle bir mac yoktu ,böyle heyacan dolu süper mac olmustu endüstri meslek lisesinde okuyyordum vbe maca gitme iansi bulmustum okulu asarak ,stadda 30 binkisi ben dersmi dinleyecektim....

3-1 den sonraki heyacan ve seyirci tezahürati en üst seviyedeydi,4-1 de insanlarin bazilarin titredigini gözlerimle sahit oldum çünkü herkes heyacanla 5 golü bekliyorduk,titreyerek ve bagirarak bu maçi seyredenler bilir o maçtaki atmosfer süperdi,hele o meksika dalgalari harikaydi,

haydi trabzonum nice zaferlere nice destan yazmalara,

@zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

Bir tarafta bakan cavit caglar korumasinda Yilmaz Vural'in Hakan Sükür'lü,Ali Nail'li,Gabriel'li,Gantchev'li Bursaspor'u,Diger tarafta 3-0'in Rovansina çikacak olan Hami'li,Orhan'li,Yasek Cyzio'lu,Soner'li ve tabi Seyhmuz'lu Trabzonsporumuz......

Orta ikideydim o zamanlar...Çarsamba ögle tenefusunde kantindekileri begenmeyipbakkaldan kasar-salam-ekmek almak için kaçan arkadaslarla birlikte tellerden atlayarak disari çiktim.Arka sokaktaki kahvehanenin önündemaçi izlemek için kafami uzatmis,bir yandan da etrafa bakiyordum.Beni görenocakçi''Oglum maç zaten 1-1,takimin bi sey yapacagi yok,hemde müdürünüzle papaz olmusuz,bizi ugrastirma,okuluna git'' gibisindenbirseyler söylüyor,bense onu duymazdan gelerek maçi izliyordum.Daha sonra yanima dogru yaklasan ocakçiya ''Istersen babami çagir,ben bir yere gitmiyorum''dedim.Kendisi deTrabzonsporlu ve kahve de neredeyse bos oldugundan olacak ki gülümseyerek beni içeri aldi.Kravat ve ceketimi çikarttim ve maçi izlemeyedevam ettim.Takim gol attikça kahvedekilere aldirmadan delicesine bagiripzipliyordum.Derkenskoru 5-1tapanSeyhmuz'un o müthis plase golü geldi.Pozisyondan evvelayaga kalkmis veöylece donup kalmistim.Daha sonra Giresun'lu oldugunu ögrendigim kahveciylesikica kucaklastik ve bagira çagira oradan uzaklastim.

O gün okulu kaytardigim ve kahveye gittigim ilk gündü.....
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Tarihimizdeki en önemli maçlardan birinde daha o statta bulunmus oldugum için çok mutluyum.

Tarif edilmez bir duyguydu... Hayatimin en mutlu birkaç gününden biriydi..

Maçtan sonra Trabzon sokaklari da olaganüstüydü..

Yorum

bencede tarif edilemez ,16 yasinda bu zevki maraton tribününde yasadigim için ne mutlu bana onur verici bir maçti
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

Unuturmuyuz hiç ya okuldan kaçmistik o maça gitmek için heygidi günler sabahin 7sinde stadin kapisinda beklemeye baslamistikDaha dün dibi hatirliyorum Sehmuzun attigi kupayi getiren nefis gölünü.Trabzon bayram alanina dönmüstü.

Bursalilar soke olmuslardi gölü yiyince.Düsünsenize Bursada 3-0 yenmissiniz trabzonda 5 gol yiyip kupayi kaybedeceginiz hiç aklinizdan geçermiydi.

Hey gidi günler heeey!!!
              TS\'nin Bursa\'daki sesi

Yorum

Benim yasim tutmadigindan bilmiyorum ama anlattiginiza göre süper bi olay [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

Hamdinin maç sonrasindaki sözlerini unutamam,
                  spiker bekliyor muydunuz gibi bir soru sormustu, o da, agzi kulaklarinda, tane tane, kelimelere basa basa söyle demisti.

Trabzon buu, isterse 5 ataaar, isterse 10 ataaar, heyt beee...

Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

Helal olsun walla bu maçta olmak isterdim.
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

helal olsunnn iste trabzonluluk bu iste karadenizlilik buuuuu beeeeeeeeeee
                      SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

İlk olarak gerisiyalan tarafından gönderildi
                        Hamdinin maç sonrasindaki sözlerini unutamam,
                        spiker bekliyor muydunuz gibi bir soru sormustu, o da, agzi kulaklarinda, tane tane, kelimelere basa basa söyle demisti.

Trabzon buu, isterse 5 ataaar, isterse 10 ataaar, heyt beee...
                        [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Tarihe gecicek cok ilginc bi macti ilk mac 23 nisan daydi bende cocuktum bayram bana zehir olmustu bursa daki macta iyi de oynamamiza ragmen kotu goller yemistik ama pozisyon ustunlugu bizdeydi mac 2-0 devam ederken baskimiz bayagi artmisti ve hamdi ile guzel bi gol bulmustuk ofsayt ta degildi ama hakem iptal etti golu attigimiz zaman cavit caglar ayaga kalkti herkes golun iptalini buna baglamisti ben oyle oldugunu zannetmiyorum ama gol kesinlikle ofsayt degildi dakikasi 87. diydi bu pozisyonun ve bir gol bize kupayi getirecek avantajli skor icin yeterliydi 2 dakika sonra olmayan bir penaltiyla mac 3-0 bitmisti tabi ben hungur hungur aglamaya baslamistim mac sonunda hamdi biz bunlara trabzonda 5 atacagiz demisti o an inanamamistim bursa nin gercekten iyi bir kadrosu vardi ama 2.maca bizimkiler o kadar inanarak ciktilarki muhtesem bi gundu 1. dakika hami frikikten atti tamammen havay girdik 13. dakikada vedat durumu 1-1 yapti insanlarin icinde yine bir umut var tabi benim cocuk kalbimdede ayni umudu tasiyordum dakika 32. y di yaniliyor olabilirim soner dusuruldu hami penalti ve ilk yari 2-1 bitmisti. 49. dakikada ogun 3-1 olunca insanlarin kalp atislari dahada hizlanmisti 60.dakikada kalecinin elinden kacan topu hamdi tamamlamisti ve 4-1 artik onumuzde 30 dakika vardi mucizeyi gerceklestirmek icin ve tek gole ihtiyacimiz vardi ben 60. dakikadan sonra heyecandan maci seyredemedim televizyonu kapattim dua etmeye basladim ama icim icimi kemiriyor merak ediyorum tekrar actigimda 82. dakikaydi ve hala 4-1 di stres katsayim tavana vurmustu bunlari yasiyan sadece 12 yasinda bi cocuktu ve o dakika 86. dakika geldiginde sehmuzun ondan beklenmiyecek sekilde attigi akil dolu gol ve mucize gerceklesmisti kupa bizimdi ilk macin haksizligi ortaya cikmisti kendine cok guvenen cavit caglarin takimi nasilsa kupayi alir diye turki cumhuriyetlerin birineis gezisine gitmisti ama hicbirsey dusundugu gibi olmamisti mac sonunda hamdi kupayi sevgili bakanimiz cavit caglar a hediye olsun demisti imali bir sekildeve 12 yasindaki cocuk bayragi eline alip sabaha dogru bitecek olan istanbul turuna baslamisti.

Bide bu macla ilgili bazi arkadaslari aydinlatmak isterim gerci hatirlayanlar olabilir erman toroglu mhk yi elestirirken bu maci hep baz alir neymis macin hakemi 3 gun once niye degismis bursa macta 9 kisi kalmis yani aldigimiz kupaya leke getirmek icin ve kendi cikarlarina uymayan mhk yi elestirmek icin kullanilan kelimelerdir evet dogrudur saglik sorunlari nedeniyle hakem degismistir bursada macta 9 kisi kalmistir ama amc 5-1 olduktan sonra 9 kisi kalmistir yani 90. dakikada erman hic bir zaman bunu belirtmez o macin kasedini tekrar seyretsinler hakemin bizim lehimize verdigi en ufak hatali karar yoktur en kritik pozisyom 32. dakikadaki penalti pozisyonudur bursalilar ona itiraz bile etmemislerdir eger erman hoca biseyler soylemek istiyorsa olayin butununu soylesin hakem degisti bursa 9 kisi kaldi sanki kupanin kaybedilmesini ve trabzonun kazanmasini bu yolla ima ediyor ve bunu sik sik yapiyor birinin bunlari ona hatirlatmasi gerek veya kendi egosunu tatmin etmek icin bazi kurumlari elestiririken sonuna kadar alin teriyle kazanilmis bir emegi alet etmesin

Kahpe Bizans;
                          Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                          Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

Bir unutulmaz macda ben yazayim dedim.

o ilk macta sinirden aglayarak 3-0i seyretmistik.Cavit Caglar adini duyunca bile duvarlari dovesimiz geliyordu

herhalde 3-0dan kurtarilmis bir rovans Turk futbolunda olmadi ama ogun herkes iyi bir baslangicin Bursasporu dagitacagina emindi.Ama ne baslangic Hami yine yapacagini yapip Sonerin bacaklari arasindan da gecen birklasik frikik fuzesiyle 4.dakikadaNituyu saskina cevirmisti.

15.dkda Bursali Vedatin beraberlik golu sokunu atlatmak 15 dk surdu,37.dkda Sonerin dusurulmesi ilk yariyi 2-1 bitirtti.

Yeniden umitlenmek Ogunun fuzesiyle yeseriyorduki 60.dkda pozisyon bile yokken Hamdinin bos bir takibinde Nitu elinden kacirdi ve Hamdi Hamdiligini yapti,skor bir anda 60.dkda 4-1 olmustu

Artik herkes matadorun saskin bogaya vuracagi son darbeyi emin bir sekilde bekliyordu,aslinda bir gevseme baslar gibi olmus dakikalar 80i gecmisti ama onu unutulmazlar arasina sokacak golu klas otesi bir plaseyle Sehmuz atinca o an Trabzonsporun isteyince yapamayacagi bir sey olmadigina o ani yasayanlar sonsuza kadar inandik

Macta cezasi nedeniyle oynayamayan ve gidecegi soylenen Unal bile alisilagelmis sakinligini bozmusbir o tribune bir bu tribune kosuyor ve tribunlere hic bir yere gitmiyorum diyor ve amigo gibi tezahurat yaptiriyordu

Cok guzel bir gunduEdited by: Mert Pasa

Yorum

o ilk macta sinirden aglayarak 3-0i seyretmistik.Cavit Caglar adini duyunca bile duvarlari dovesimiz geliyordu

herhalde 3-0dan kurtarilmis bir rovans Turk futbolunda olmadi ama ogun herkes iyi bir baslangicin Bursasporu dagitacagina emindi.Ama ne baslangic Hami yine yapacagini yapip Sonerin bacaklari arasindan da gecen birklasik frikik fuzesiyle 4.dakikadaNituyu saskina cevirmisti.

15.dkda Bursali Vedatin beraberlik golu sokunu atlatmak 15 dk surdu,37.dkda Sonerin dusurulmesi ilk yariyi 2-1 bitirtti.

Yeniden umitlenmek Ogunun fuzesiyle yeseriyorduki 60.dkda pozisyon bile yokken Hamdinin bos bir takibinde Nitu elinden kacirdi ve Hamdi Hamdiligini yapti,skor bir anda 60.dkda 4-1 olmustu

Artik herkes matadorun saskin bogaya vuracagi son darbeyi emin bir sekilde bekliyordu,aslinda bir gevseme baslar gibi olmus dakikalar 80i gecmisti ama onu unutulmazlar arasina sokacak golu klas otesi bir plaseyle Sehmuz atinca o an Trabzonsporun isteyince yapamayacagi bir sey olmadigina o ani yasayanlar sonsuza kadar inandik

Macta cezasi nedeniyle oynayamayan ve gidecegi soylenen Unal bile alisilagelmis sakinligini bozmusbir o tribune bir bu tribune kosuyor ve tribunlere hic bir yere gitmiyorum diyor ve amigo gibi tezahurat yaptiriyordu

Cok guzel bir gundu

Yorum

O maçi tvden gözümü kirpmadan izlemistim. Hatta okuku asmistim o maç yüzünden. Ne maçti ama be... Yilmaz Vural ve Cavit Çaglar çildirmisti [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X