Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Ben bu macta Kibrista Askerdim. Bölük komutanimdan izin alarak izledim maci ve Askeri Gazinodan iceri girerken Trabzonsporun zaferini izlemek icin geldim demistim hic unutmam. 1-1 Olunca isin rengi degisti ama ilk yariyi 2-1 önde kapatmistik. Ikinci devrenin basinda 3-1 olunca Ogünle cok umutlandik. 60 Küsürde 4 ncü golüde bulduk ama gelecegi belli olan 5 nci gol ancak 87 de Seyhmuzla gelmisti. Cok sevinmistim cok. Mac sonu röpörtajlarda cok güzeldi.
ben anlamadigim bursa ya hakaret ediyonuz eyvallah bide şünü demeyin kümeye diye ya arkadaşalr bursa kümeye düşerse biz kimle kavga etçez ha bide onun yerine bir dogu takimi gelirse işin yoksa git burdan doguya braz mantikli davranin
kardesım biz 15.liğe gerilediğimiz zaman bize yaptıkları slogan su idi
Trabzon kumeyeeeee niye ben bu adamları seveyım kı ayrıca doguyu niye kucumsuyorsun anlamıs da değilim orası da bizim topraklarımızz!!!
Yorum