Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bur-sa-li-yiz

Yorum

• dünya yerinden oynar....
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• bız bursanın trabzon kumeye baskanının trabzonnun buyuklunu tartışmasını asla unutmayacagız....onlarda hamıyı sehmuzu unutmamıştır.......dunya yerınden oynar dunya yerınden oynar bursadan erkek cıksa

Yorum

• Ben bu macta Kibrista Askerdim. Bölük komutanimdan izin alarak izledim maci ve Askeri Gazinodan iceri girerken Trabzonsporun zaferini izlemek icin geldim demistim hic unutmam. 1-1 Olunca isin rengi degisti ama ilk yariyi 2-1 önde kapatmistik. Ikinci devrenin basinda 3-1 olunca Ogünle cok umutlandik. 60 Küsürde 4 ncü golüde bulduk ama gelecegi belli olan 5 nci gol ancak 87 de Seyhmuzla gelmisti. Cok sevinmistim cok. Mac sonu röpörtajlarda cok güzeldi.

Yorum

• ne maçtı ama . bursa neye uğradığını şaşırmıştı ...

Yorum

• büyük ihtimal bu sene de içerde küçücük bursaspora aynı acıyı yaşatacagız.

Yorum

• Ay Ayol Bursa Spor Bursa Spor......

Bu seneki maçda avni aker bu sesle inlemeli.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ben 94 doğumluyum bu maçı izleyemedim bi videosunu buraya koyabilirseniz ne mutlu tüm TRABZONSPORLULARA

Yorum

• bursa ile trabzon neden düşman bilmiyorum???
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Hatta baskanları soyle demıstı" oraya kadar bızı yormasınlar kupamızı burada alalım demısto" sonuc aldılar
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bursa ile trabzon neden düşman bilmiyorum???
                        nerde düşman kardeşim aramizda siki dostluk var

Yorum

• İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O maçta şeymuz bile gol atmıştı be uzaktan hemde galiba yani tam aımsamasamda

Yorum

• İlk olarak hakan yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben anlamadigim bursa ya hakaret ediyonuz eyvallah bide şünü demeyin kümeye diye ya arkadaşalr bursa kümeye düşerse biz kimle kavga etçez ha bide onun yerine bir dogu takimi gelirse işin yoksa git burdan doguya braz mantikli davranin
                            kardesım biz 15.liğe gerilediğimiz zaman bize yaptıkları slogan su idi
                            Trabzon kumeyeeeee niye ben bu adamları seveyım kı ayrıca doguyu niye kucumsuyorsun anlamıs da değilim orası da bizim topraklarımızz!!!

Yorum

• bursayla ts arasındaki asıl düşmanlık sebatın ligde kalıp bu salakların ligden düştüğü sezon başladı

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bursayla ts arasındaki asıl düşmanlık sebatın ligde kalıp bu salakların ligden düştüğü sezon başladı
                                o sene bizden çok beşiktaşla araları açılmıştı .rize yi rize de yenememişlerdi ve bursa düşmüştü

Yorum

Çalışıyor...
                                X