İnşallah bir şeyin yoktur kaptan ama biraz dikkat et bugün yaptığın dalgınlığı o seviyede bir kaleci yapmamalı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Öncelikle geçmiş olsun. Onur'un başlığa yazacaktım buraya yazayım. Hem Onur hem de sen; gözünüzü seveyim sadece yeşil kaleci forması giyin kaptan.
Kaleci dediğin sadece yeşil giysin abi, o sarı formayı zaten hiç beğenmiyorum. Yeşil iyidir.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Helal olsun kaptana...İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce idman iptal edildi denildi diye talimat gelmiş.araya kaptan Tolga girip arkadaşlarıyla konuşma yapıp idmana çıkmışlar.Tolganın gözetiminde idman yapılıyor.
Yanındaki ruhsuzlarla işi zor ama olsun!TRABZONSPOR
Yorum
-
Hiç öyle "Helal olsun" romantizmine girmeyeceğim kaptan.
Daha dün o ruhsuz, kapasitesiz, çapsız futbolcu modelleri yüzünden Şenol Güneş istifa etti. Kusura bakmasın kimse ama "duygusal" açıdan bakan sadece taraftar. Neymiş? İdman iptal edilmiş de futbolcular idmana çıkmak istemiş. Dün "oynamak istemeyen" bugün idmana çıkmak istiyor. Geçiniz efendim, geçiniz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Katilmamak elde degil.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç öyle "Helal olsun" romantizmine girmeyeceğim kaptan.
Daha dün o ruhsuz, kapasitesiz, çapsız futbolcu modelleri yüzünden Şenol Güneş istifa etti. Kusura bakmasın kimse ama "duygusal" açıdan bakan sadece taraftar. Neymiş? İdman iptal edilmiş de futbolcular idmana çıkmak istemiş. Dün "oynamak istemeyen" bugün idmana çıkmak istiyor. Geçiniz efendim, geçiniz.
Senol günes zamanindaki azimsiz,bitik futbolcu performanslarini unutmayacagiz,kaybettigimiz 33 puani da!"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga hopalimi yoksa hopa dogumlumu yani aslen nereli hopa,gumushane,trabzon ?
gümüşhane-torul-atalar köyü kütüğüne bağlı.
1461 deki kadir keleşte aslen gümüşhaneli. 1461 de bikaç tane daha gümüşhaneli var diye biliyorum"Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
Yorum
-
Sagolasin Trabzonluyum falan diyordu ordan kafam karisti demekki Trabzonsporluluk anlaminda soyluyormusİlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegümüşhane-torul-atalar köyü kütüğüne bağlı.
1461 deki kadir keleşte aslen gümüşhaneli. 1461 de bikaç tane daha gümüşhaneli var diye biliyorum
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Tolga Trabzon'da doğmamış ama çocukluktan beri Trabzon'da, memleket Gümüşhane galiba, doğum yeri Hopa gözüküyor, ailesi memur olabilir. Benim bir arkadaşın çocukluk arkadaşıydı, burada da tanıyanlar vardır.İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSagolasin Trabzonluyum falan diyordu ordan kafam karisti demekki Trabzonsporluluk anlaminda soyluyormus
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Kaptan !
İyisin hoşsun da futbolun en enternasyonel kuralı olan zaman geçirme eylemini yapan rakip kaleciye efeleneceğine golcü kisfesiyle sahada dolaşan Halil'e efelenTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum