Tüpçü'nün haberine gaza gelip kaptana saydıranlara yazıklar olsun.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Tolga dün birkaç pozisyonda takıma kızdı. Doğrudur, hepimiz gördük. Ama öyle bir şey demez kaptan. Bağırır, kızar, çeki düzen vermelerini söyler. Kaptan yahu adam. Kızacak tabii ki. En arkadan herkesin ne yaptığını en iyi gören adam. Ama çıkıp "alın şunu oyundan" demez. Milliyetin gazına gelmeyelim.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bence böyle bir şey varsa bile söylediği oyuncu Emerson'dur Adrian değil. Bu tip tepkileri tasvip etmesem de FB'li Volkan'ın da benzer davranışları var...
İnanmayın beyler İstanbul medyasının yandaş kalemlerine. Tolga beyefendi bir adam, böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum, hem de bir hazırlık maçında.
tolga'nin gazetedeki haberleri dogru olsa ne olmasa ne..
bu adam kaptanlik yapabilecek bir futbolcu degil..bunu gecen sene gosterdi.
burak'in bir penalti pozisyonunda adamin yanina kadar gelip sozum ona destek oluyordu..
ama ayni burak takimdaki futbolculari azarlarken bu beyzade sesini dahi
cikaramiyordu.resmen eziliyordu.herseye goz yumuyordu..tolga iyi bir trabzonspor'lu ama baskin,lider bir adam degil..
bu takimin kaptanlari onur ve zokora olmali..
Tolga bence de kaptanlık yapacak özelliklere sahip değil ama ikinci kaptanımızın Halil olduğunu düşünürsek kaptanlık için mantıklı bir seçim kriterimizin olmadığını görürüz. Hoca takımda en sevdiği adamları kaptan yapıyor, ben başka bir açıklama yapamıyorum.
Birincisi,Haber sadece söz konusu gazetede değil ulusal ve yerel bir çok gazetede yayınlanmıştır..
İkincisi,kaptan olarak Tolga'nın kızıp bağırma hakkı elbette vardır,buna kimse itiraz etmez zaten..Ancak sen bir oyuncuyu "Oynamayacaksa alın bunu oyundan" deyip oyuncu değişikliği isteyemezsin..Buna hırs denemez..Bu ayıbın en kaba tabirle DANİSKASIDIR..
KAPTAN KIZDI, OYUNCU DEĞİŞTİ
Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında Trabzonspor’un yediği ikinci golün ardından Kaptan Tolga Zengin’in "Oynamayacaksa alın bunu dışarıya" diye kulübeye doğru tepki göstermesi dikkat çekti. Tolga’nın bu sözleri üzerine kale arkasına kadar giden ve bahsettiği oyuncunun kim olduğunu soran kaleci antrenörü Alper Boğuşlu’ya "Adrian" cevabını veren tecrübeli kalecinin bu sıradaki sinirli tavırları dikkat çekti. Tolga’nın uyarısından 3 dakika sonra Adrian dışarı alınırken Soner oyuna dahil oldu.
Tolga bu konuyla ilgili olarak, “Beni tanıyanlar böyle bir saygısızlık yapmayacağımı bilir. Arkadaşlarıma tepki gösterir, kızarım. O kadar hakkım var diye düşünüyorum. Ancak fazlası mümkün değil. Ne yani, Adiran’ı, Vittek’i, tüm değişiklikleri ben mi yaptım? Böyle spekülasyonları nereden ve neden çıkartıyorlar bilmiyorum” ifadelerini kullandı.
Yok yok biz Tolga'ya değil medyaya inanalım. Tolga kimmiş daha kaptanlık pazubandını taşıyamıyor... (!)
Yorum