Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga aynı tolga üstüne bir şey ekleme yok.geçen sene o önemsiz maçlardaki heyecanı şimdi en dandik tamının ilk atağında topu içeri alması. uzun maratonda ve zorlu maçlarda kale güvende olmaz.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      20 mi tolga 83 doğumlu ayrıca kaptanlıkda iyi gider tolgaya..

tolga sana güveniyoruzzzzzzz
      Yani 24 yaşında,yani genç menç değil.Yediği gol tecrubesizlik esri değil besbelli işi bilmemesinden.Birde adam hiç bir topu doğru dürüst ileri vuramazken kenar yönetimin orta sahadan baski gören topçulara kale kale diye bağırmıyorlarmı sinirden kuduruyordum.Ulan senin kalecin zaten topu taca atacak o zaman top dolaştıran defans elemanlarına doğrudan topu taca atın diye bağırsanıza...Mantık yoksunu mantalite kurbanları...
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• kaleciler hata yapmaz diye bir şey yok.. dediğim gibi dünyanın zirvesindeki kaleciler bile abuk-sabuk goller yer,hatalar yapar.lehmann son yediği golleri hiçbiriniz görmediniz galiba ? ve bir çok iyi kaleci hata yapar.

topu taca atmakda o kadar büyütülecek bir hata olmamalı.

Yorum

• bazen o kadar gereksiz yere,sırf eleştiri olsun diye eleştirenler oluyor içim acıyor.
          hiç bişeyi haketmiyor bu taraftar diyorum ben bile içimden,kaldı ki sahadakiler ne düşünmesin.
          yazık,günah!kim gelse aşağılamayla,karalamayla başlıyorsunuz.
          gerçekleri görmek lazım.her kaleci hata yapar,destek olmayı bilmezsek daha da yapmaya devam edecek.
          gerekli desteği verelim ki o adamlar da gelip bize çıkın da siz oynayın demesinler.çünkü bunu bile hak eder hale geldik.
          iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Daha iyi bir kaleciye ihtiyaç varmıydı? Evet vardı..
            Yönetim alamadı Tolga'nın sırtına daha ağır bir yük bindi. Şimdi o kendine güvenirken bizim ona güvenmemiz haksızlık olur. Ben birkaç hatası hariç performansını beğendim. Farklı alınan maçın sonucunda hatalar kaybolur. Eğerki maçı 0-1 kaybedecek olsaydık ozaman hatalar dahada önem kazanırdı.. Bu bakış açısınla Tolga'nın daha iyi olması gerekir.. Seni seviyor ve beğeniyorum Tolga. İlerki maçlarında daha iyi performans yakalarsın inşaallah..
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Kendi kendime acaba Jeferson'a bu kadar şans versek kendini geliştirirmiydi demeye başladım.
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kendi kendime acaba Jeferson'a bu kadar şans versek kendini geliştirirmiydi demeye başladım.
                yapmayın osasuna dan yediği gol kayseride 90 da yediği gol anorthosis den yediği gol bunlar önemli maçlarda kritik goller bu kadar şans yeter daha haırlamadığım kazma kazma goller yapmayın jeff den daha iii kaleciyim
                !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• tolgaya maçta hiç iş düşmüyor ilk tehlikeli şut gol oluyor ben anlamadım gitti
                  sivas bir kez kaleye sokulamadı doru düzgün iş düşmedi
                  oftası saymıyorum sadece kornerlerrde 1 kaç kere yumruk vurdu bu maç aynı ilk şut gol oldu ben anlamıyorum 20 nerden çıktı adam 24 yaşında evet kalecilik için daha çok genç kalecilik 27-28 de oturur yerine ama o panikliği hala atamadı üzerinden kalede çok ereti gibi duruyor güven vermiyor bana çok seviyorum üstüne bütün şeylerin yanında saçma sapan hatalar bide geri pasları çok veriyorlar tolgaya oda taça atıor kısa vuruyor bir geliştiremedi şunu.
                  jefferson ilk geldiğinde hem yumruk hep yumruk yaptı sonra kızdık adam tutmaya çalışırken komik goller yedi tolga da boyna yumruk yapıor şimdi tolga çok çekiniyor cesaretli davranıp kaleyi rahat rahat terketmeli arapaslarında jeffersonun artısı buydu kaleyi terkedebiliyordu tolga hiç çıkmıyor be
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ya kaptanlık gider özellikle dinleseniz seyircisisz maçda nasıl konuşuyor çok güzel celo hüseyin abi adam al bravoo geçersin sen onu ileriii hadii daa manyak seside güzell ben hep onu dinliyorum
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Rize maçında yediği gol gerçekten amatörceydi. Böyle şutları tutamayacaksan hiç geçme kaleye tolga.

Yorum

• arkadaşlar yapmayın etmeyin kaleciler için en zor olanı maça ısınamamış olmaktır, koskoca maç boyunca bir pozisyon geliyor...ayrıca böyle golleri dünyanın en iyi kalecileri de yer...önemli olan defansıyla uyumu, oyuna topu sokuşu, pozisyon alması, yan toplara çıkışı vs.'dir. tolga her geçen gün daha iyi olacaktır..

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kendi kendime acaba Jeferson'a bu kadar şans versek kendini geliştirirmiydi demeye başladım.
                          yapma abi ya.jefferson a tolga dan çok daha fazla şans veirldi.ama hepsini harcadı
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ilk değil ki tuncay da kolunun altından yedi necatiden de kolunun altından yedi vestelden de kolunun altından yedi gençlerden de ondan da bundan da çok oldu ondan tepki verdik
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Jefferson tam iyi oynamaya baslarken kesilmisti gecen sezon. Cok iyi hatirliyorum. Tolganin performansini nasil begendinizki? Macta 1 dogru durust sut oldu onuda iceri aldi.

Yorum

• Her yeteneğe sahip olup hiçbir beceriye sahip olmayanlardan.
                                Bu yolun ne ilk ne de son yolcusu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X