Tolgaya bel bağlanıyorsa olmaz verilsin bir yerler 1-2 yıl kiralık Trabzonsporun bu gibi adamlara(tecrübesiz) kalecilik öğretecek ne lüksü nede zamanı var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
trafiğe çıkmayan araba kaza yapmaz...!İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga bu maç bariz hatan yoktuVatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
Altıpasa süzüle süzüle gelen toplara sadece bakan, burnunun dibinden geçen topa müdahele etmeyen adama ben kaleci demem. İkinci yarı uyarı almış olmalı ki tek tük çıkmaya başladı ancak hala öğrenecek çok şeyi var...
:bayrak:Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
Kalecilik kendine güven işidir. İç disiplin işidir. Hata yapmaktan korkan iyi kaleci olamaz. Emeklilik eşiğindeki Oliver Kahn veya onun ayarında bir kalecinin arkasında 1 sene beklese 1 sene sonra daha iyi olabilir.Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.
Yorum
-
burda herkes o kurtardıkları kolay penaltı derken inanmıodum birr kaç kez daha izledim ve remen adamalr üztüne yada azcık kenara vurmuşlar 6 penaltıda 4 ünde ters köşeye yatması ayrı bir başarıEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Teneke direktör ZD'nın Şişe kalecisi dün gece 6 atıştan birinin yanına bile yanaşamayarak daha evvelde belirttiğim gibi kötü atılan bir penaltıyı kurtarmakla büyük kaleci ilan edilmesinin boş olduğunu ispatladı.
Eğer niyet varsa ve eğer iyi bir TS kurulacaksa bu takımın ilk kalecisi olamayacağı kesin.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Tolganın en kızdığım tarafı topu oyuna çabuk sokamıyor.Topu alınca rakip defansın yerleşmesini bekler gibi yavaş hareket ediyor.Zamanında Jean mari Phaff ortasahadan daha fazla ileri eli ile adrese teslim toplar atıyordu.Bu konuda endini geliştirmelisin.Acele edip topu oyuna soksa belki rakip zor durumlarda bile kalır.Direk kontraatak böyle başlar...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Jean Marie Phaff dedin de aklıma geldi bu haber.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolganın en kızdığım tarafı topu oyuna çabuk sokamıyor.Topu alınca rakip defansın yerleşmesini bekler gibi yavaş hareket ediyor.Zamanında Jean mari Phaff ortasahadan daha fazla ileri eli ile adrese teslim toplar atıyordu.Bu konuda endini geliştirmelisin.Acele edip topu oyuna soksa belki rakip zor durumlarda bile kalır.Direk kontraatak böyle başlar...
Pfaff gizli sırları açıklıyor !
Trabzonspor'un eski kalecilerinden Jean-Marie Pfaff, çok önemli sırlarını açıklamaya hazırlanıyor. Eski kaleci; "Uzun süredir bu formülü açıklayıp açıklamama konusunda endişe yaşadım, ama ölmeden önce bunu diğer kalecilere açıklamak istiyorum" dedi..
Trabzonspor'da oynadığı dönemde Trabzonspor'un ve aynı zamanda dünyanın en iyi kalecisi seçilen Pfaff, bir sokak futbolcusundan dünyaca ünlü bir kaleciye dönüşmesinin hikayesini yazdığı kitabında ünlü penaltı kurtarışlarının sırlarını da vereceğini açıkladı.
Henüz adını koymadığı kitabında kalecilere çok önemli bilgiler vereceğini anlatan Pfaff, ''Ben şansa inanmam. Başarı için bir formülüm var. Uzun süredir bu formülü açıklayıp açıklamama konusunda endişe yaşadım, ama ölmeden önce bunu diğer kalecilere açıklamak istiyorum. Ben başarılıydım, diğerleri de umut ederim başarılı olur. Kitabımda rakip oyuncuları nasıl yanlış yönlendirerek şaşırttığımı açıklayacağım. Bunları fotoğraflarla ispat edeceğim'' diye konuştu.
Başarısındaki en büyüt sırrın eşi Carmen olduğunu kaydeden Pfaff, şöyle devam etti:
''Carmen bana mesleki hayatımda çok destek oldu. Bayern Münih'te oynarken ve 1986 Dünya Şampiyonası'nda Belçika ile 4. olduğumuzda sürekli benim yanımdaydı ve bana adeta bir psikolog gibi yardımcı oldu. Çocuklarıma uzun süre yalnız bakmak zorunda kaldı. Trabzonspor'da oynarken de zor anlar yaşadığımız oldu. Buna rağmen hiçbir zaman beni mesleki olarak engellemedi. Ben hiçbir zaman para için futbol oynamadım, hep ailem için oynadım. Çünkü ailemle iyi ve güzel bir hayat yaşamak istedim ve bunu da başardım.''
Kalecilik kariyerinde 10 penaltının 8'ini çıkarmasıyla tanınan ve bu başarısı henüz kimse tarafından yakalanamayan Pfaff, günde 3 saatini kitap yazarak geçirdiğini de sözlerine ekledi."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
fakat halken beğenmediğimiz petkoviç kalitesinde bir kalecimiz yokİlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet abi bu lafına göre petkoviçten kurtulduğumuza şükretmeliyiz
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum