sylva yoksa onur kaleye gecmelidir, tolgayla bu is yürümez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
25 yasina geldi artik cok genc bir kaleci de degil ama hala bir umut isigi yok.. Kendisini hic gelistiremedi diyecegim ama aslinda yetenegi bu kadar.. Trabzonspor da fantezi yeri degil, her mac elinden kacirsin yan yopta bosa ciksin vs.. 3.kaleci olabilir sanirim..En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.08.2008, 03:27.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
e napsın cocuk bole oluca belliydi...siz sahip cıkmadınız hep kostek destek yok oda buraları okudukca gördükce kendine olan güveninide kaybetti..o Türkiyedeki en iyi kalecilerden birisidir degil Birincisidir diyorum....Rüştünün veliahtı....İnşallah bu yazdıklarınızdan utanacaksınızvolkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-

Tolga'nın, pazar günkü açılış maçında ilk onbirdeki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.
Trabzonspor’un en sorunlu transferi haline gelen Tony Sylva’nın bonservisine ilişkin somut adımı henüz atamadığı öğrenildi. Fransız kulübü Lille ile menacerleri ve avukatlar aracılığıyla görüşen Senegalli file bekçisinin, yarın Türkiye’ye döneceği belirtildi. Sorunların hafta ortasına kadar halledilmesinin ardından Sylva’nın lisansının çıkarılacağı dile getirildi. Bu gelişme ile birlikte Süper Lig’in ilk maçı olan Ankaraspor müsabakasında kaleyi koruyacak isim de şekillendi. A Milli Takım’dan dönen Tolga Zengin’in, pazar günkü açılış maçında ilk onbirdeki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.
fanatik.com.tr~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

işallah ben yanılırım ama görünen köy klavuz istemez.
Yorum