Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün yediğin gol çok saçmaydı biliyorum.
    ama milliyetçilikse millietçilik jaferin yediği golelrle kaybetmektense tolganın yediği golle kaybetmeyi yeğlerim.
    jafer bundan daha fazlasını yedi ona tahammül ettik tolgaya mı etmeyecez.haftaya tolgayı kaleye koymazsak tam kaanırken yine kaybedecez onu.bunu yapmamalı ziya
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Ne yeteneği kaç maçtır topu elinden kaçırıyor da kimse o maçlarda gol yenmediği için tepkisini ortaya koymadı,topu her gerri pasında ceza sahasının önüne zar zor düşüreceksin.yan toplarda seyirci gibi izleyeceksin, iki elinle hiç bir baskı yokkken topu kontrol edemeyeceksin sonra Trabzonspor gibi bir takımın birinci kalecisi olacaksın bu kadar ucuz olmamalı bu forma,
      Sezon sonu acilen kaleci alınmalı yada JEFF ile Tolga adam edilmeli,

Yorum

• Tamam iyi kaleci kumaşın kaliteli ama sen hiç çalısmıyomusun 1. goldeki hata ne ole resmen denızlıye hayat verdın belkı o hatayı yapmasa içeriye daha farklı bir skorla giricez....Lütfen bundan sonra dha dikkatli ol.....
        tRaBz10SpOr

Yorum

• Bana kalsa Hasagiç'i alır,Jeffi satar Toga'yı yedekte tutardım.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• ozaman tolgayı begenmeyenler gecsin kaleye. nesi var anlayamadım nesini begennmiyosunuz gaziantep maçını izlemedinizmi siz ? tolga çok iyi kaleci bkale sana emanet kocumm
            orginalin benim !

Yorum

• daha iyi olacak inşallaH...

(UEFA)

Yorum

• genc ve heyecanlı yedıği gol hatalı olabılır onemlı olan hatalarla beraber kabul etmek
                umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• birşey sorcam tolganın 0 hatasız bir maçı varmı beyler ben bilmiorum olabilir ama ben bilmiorum aşşağlamak gibi bir niyetim yok sadece bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    birşey sorcam tolganın 0 hatasız bir maçı varmı beyler ben bilmiorum olabilir ama ben bilmiorum aşşağlamak gibi bir niyetim yok sadece bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum
                    gaziantep macı.. degajlar hariç.
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• hatalı gol yesede ben kaleye tolganın geçmesini isterim oynadıkça kendine güveni gelecek hatalarını azaltacaktır.
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• bjk maçında kalede jeff i görmek bana daha mantıklı gelio ilk maçı hatırlıomda
                        yaptığı hareketler özellikle boboyu oynatması daha sonra musanın ters vuruşu na yetişmesi yan toplarda hiç sektirmemesi bobonun net gollerini kurtarması delgadonun süper şutunu çıkarması çok önemli gollere izin vermemişti
                        En son jefferson61sefa tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 21:54.

Yorum

• tolga hiçbir zaman kalede güvn vermiyor.ama jefersoon ve ahmet şahin den iyi olduğu aşikar

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana kalsa Hasagiç'i alır,Jeffi satar Toga'yı yedekte tutardım.
                            bana kalsa hasagici alır jeffi kiralar tolgayı yedek bırakırım

Yorum

• macta kı hataları bır yana,macın ılk dakıkalarında rakıpın ıtmesı sonucu kendısıne carpan -celalettındı sanıım- ve sakatlanıp yerde yatan arkadasına el - kol hareketı yapmakta ne demek oluyo.

Yorum

• ya bir hatayla ne kadar da çabuk siliyoruz.Daha geçen hafta adamı milli yaptık bugün yerin dibine batırıyoruz.Jeffin yediği golleri de biliyoruz o zaman da tolga kaleye geçsin diyorduk şimdi jeff.Yarın jeff hata yapar tolgayı isteriz.Bu durumda tolga kalede kalması lazım istikrar için.Adamın kafasında ben ne zaman kesik yerim olmaması lazım.Gerçi daha önceden iyi bir kaleci alsaydık (mesela pletikosa)ama olmadı.Bu şartlarda demek istediğim ha jeff ha tolga ikisinin de farkı yok.Bari biri dursun da kalede belki ilerde kaleye daha çok alışır.Tabii tolganın türk ve alt yapımızdan yetişmiş olması avantajı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X