Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ciksin özür dilesin eseklik yaptim desin!

selcuk, burak hainlerini ve gayselileri kirmama adina baskani ve Trabzonsporlulari rezil etti
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Maalesef Trabzonspor'un kaptanlığını yapamayacak birisi olduğunu gösterdi dün akşam.. Ben çok şaşırdım açıkçası, bu denli bir oltaya düşeceği aklımın ucuna bile gelmezdi.. Yazık kere yazık..

Yorum

• Boş bulundu diye düşünüyorum...
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Tolganın adamlığını,takımına bağlılığına laf tabikide edilmez.Kendince yaptığı doğruda olabilir belki.Ama bizim için yanlıştı ve gerçektende yanlış.Yalancılarla kol kola gezen bizden değildir.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Türkiyede rakibine saygılı dürüst ve ahlaklı adam akıllı futbolcu olmadığı için Tolganın yaptığını yanlış anlayabilirsiniz...

Tolga hem adamdır hemde Şenol Güneşten sonra gelmiş en büyük kaptandır...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türkiyede rakibine saygılı dürüst ve ahlaklı adam akıllı futbolcu olmadığı için Tolganın yaptığını yanlış anlayabilirsiniz...

tamam tolga dürüsttür ona şüphemzi yok zaten, ama yaptığı hareket ne niyetle olursa olsun, trabzonsporu zor duruma soktu, sen şimdi istediğin kadar biz gs yi sevmiyoruz de, sarmaş dolaş maç oynadılar.saha bu kadarını kaldırmaz.aşırı samimiyet, samimiyetsizlik doğurur.yanlış hareketti bence.sen dürüstsen saygılıysan öylesindir zaten, ama bunu ekstradan gösterme çabasına girersen, olmuyo işte o zaman.biraz ona benzedi ama neyse bunu da unuturuz iki gün sonra.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türkiyede rakibine saygılı dürüst ve ahlaklı adam akıllı futbolcu olmadığı için Tolganın yaptığını yanlış anlayabilirsiniz...

Teşekkürler kardeşim, sizler olmasanız neler yaparım bilmiyorum
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Boşluğuna gelmiştir diyelim.İnsan sanıyor karşısındakileri ama değiller be kaptan.Sinsilere yem oldun

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tolga yanlış yaptı bence de ama o kadar.uygun bir dille söylenir.bir yanlışla doğrular silinmemelidir.ama bir musibet bin nasihattan iyidir.bu duruma taraftar tapkisini koymalıdır ki, oyuncular ne olduğunu öğrensin.
                    Teşekkürler. Durum budur.
                    Yapılan net olarak yanlıştı. Ama Tolga'yı yerden yere vurmak daha beter yanlış.
                    İki durumu ayırmayı bilelim.
                    Bu konuda açıklama yapacaktır diye düşünüyorum. Ne diyeceği de belli aslında.
                    Ama dal kırıldı bir kere... Canımız yandı.
                    Keşke o an düşünebilseydi bunu.
                    Onu tanımasam siler atardım.
                    Neyse ki tanıyorum.

Yorum

• Tolga, dünden dolayı seni eleştiren hiçkimseye kulak asma .
                      Yaptığın yüzde yüz doğruydu .

Yorum

• Siz kafayi yemissiniz. Dogrulari yanlislari karistirmaya basladiniz.

Ben sporcunun zeki, cevik ve AHLAKLI sini severim - Mustafa Kemal ATATURK
                        Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Kocum tolga bu takimda trabzonsporlulugundan tek emin oldugum
                          Oyuncu sendin maalesef sana olan inancimi da kaybettin
                          Bir an once kankalarinla beraber defolup gitmen. Dilegiyle. Sana. Cinconda basarilar

Yorum

• tolga bu yaştan sonra hangi kafayla ist gidiyo anlmak mümkün değil ben çözemedim yanlış yapıyo bence

Yorum

• ben her zaman şunu söylerim 2011-2012 sezonunda trabzonda oynayan tüm oyuncular yollanmalı hepsi şuna inanıyor biz hakketsekte şampiyon olamayız trabzondan muhtar bile olamaz lafına iman etmişler hepsi bir şekilde kaçıyor

Yorum

• 33 yaşındayım,kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum..Ve bu linç etmeye çalıştığınız adam kadar Trabzonspor sevdalısı pek az futbolcu gördüm.hepiniz için de durum aynıdır eminim..Ne yapmış bu adam Umut ve Burak'a sarılmış öyle mi?Etmeyin arkadaşlar..Evet Burak'a ben de kızgınım.Ama bu adam Trabzonspor'da oynarken maç mı sattı,eli belinde dolaşıp sahada kaprisleri ile bezginlik mi yarattı?Yönetimin basiretsizliği sebebi ile başka bir takıma gitti.Ve şimdi onunla sarıldı diye bu takımın değerine saldırıyorsunuz..Yazıktır,ayıptır.Daha bir kaç hafta önce Eskişehir maçında söylediklerinden dolayı övdüğümüz,methiyeler düzdüğümüz bir insanı bu yüzden linç etmek bize yakışıyor doğrusu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X