Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende olayı Şenol Hocaya bağlayayım bari. Şenol Hoca görmüyormu kimin iyi kimin kötü oynadığını. Yada Tolganın sözünü dinleyecek kadar basiretsizmi. Ozaman antrenörümüzde Tolga olsun, boşuna Şenol Hocaya para vermeyelim. Zaten Şenol Hocanın maç boyunca yaptığı tek şey oyuncu değiştirmek, onuda Tolga yapacakasa boş boş durmasın klübede.

Neyse beyler, bence böyle bir şey söz konusu değildir. Maçı izledim, bu pozisyonu farketmedim ama ir pozisyonda Emersona çıkıştığını gördüm. Belki ona demiştir demişsede.

Hadi bakalım kim çıkaracak kuyudan taşı
    ...

Yorum

• Tolga Zengin: "Beni tanıyanlar böyle bir saygısızlık yapmayacağımı bilir. Arkadaşlarıma tepki gösterir, kızarım. O kadar hakkım var diye düşünüyorum. Ancak fazlası mümkün değil. Ne yani, Adiran'ı, Vittek'i, tüm değişiklikleri ben mi yaptım? Böyle spekülasyonları nereden ve neden çıkartıyorlar bilmiyorum"

Yorum

• Tolga nin aciklamalarindan sonra akbabalardan aciklama bekliyorum.Ozur dilemesini bilmekte bir erdemdir.

Yorum

• Ders olsun demekten bıktık.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence böyle bir şey varsa bile söylediği oyuncu Emerson'dur Adrian değil. Bu tip tepkileri tasvip etmesem de FB'li Volkan'ın da benzer davranışları var...
            Volkan örneği çok gereksiz olmuş. Tolga ile aynı cümlede hiç olmamış.
            *
            Tolga da tam düşündüğümü söylemiş. Kızar, bağırır ama öyle bir şey demez.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gereçkten böyle bir durum yoksa özür dilerim şahsen kendisinden...

Ancak,böyle bir durumun olması ihtimalinde bile bu ayıbı savunan arkadaşlarında özür dilemesi gerekir..

BAzı arkadaşlar "yaptıysa helal olsun " gibi cümleler kurmuştu..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Volkan örneği çok gereksiz olmuş. Tolga ile aynı cümlede hiç olmamış.
                *
                Tolga da tam düşündüğümü söylemiş. Kızar, bağırır ama öyle bir şey demez.
                İkisini aynı örnekte kullanmak benim de hoşuma gitmedi ama yaşanmış bir olay olduğu için söyledim...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• tolga öyle bişi demez demiştik 2 dkda giyotine götürmeye gerek yok

Yorum

• Bana sorarsanız yaptığı açıklamada kıvırmış. Evet öyle bağırdım diyecek hali yoktu zaten. Arkadaşlarıma tepki gösterir, kızarım, o kadarına hakkım olduğunu düşünüyorum ama daha ötesine gitmez demek benim gözümde yedik bir halt kusura bakmayın demektir.

Neden takım olamadığımızı anlatmıştı geçen gün anlatmıştı Tolga. Doğru söylüyor. Bu takıma sil baştan lazım..
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tolga Zengin: "Beni tanıyanlar böyle bir saygısızlık yapmayacağımı bilir. Arkadaşlarıma tepki gösterir, kızarım. O kadar hakkım var diye düşünüyorum. Ancak fazlası mümkün değil. Ne yani, Adiran'ı, Vittek'i, tüm değişiklikleri ben mi yaptım? Böyle spekülasyonları nereden ve neden çıkartıyorlar bilmiyorum"
                      İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana sorarsanız yaptığı açıklamada kıvırmış. Evet öyle bağırdım diyecek hali yoktu zaten. Arkadaşlarıma tepki gösterir, kızarım, o kadarına hakkım olduğunu düşünüyorum ama daha ötesine gitmez demek BENİM GÖZÜMDE yedik bir halt kusura bakmayın demektir.

Ne gözmüş...
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne gözmüş...
                        Çok beğendiyseniz bağışlayayım size.
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gereçkten böyle bir durum yoksa özür dilerim şahsen kendisinden...

Ancak,böyle bir durumun olması ihtimalinde bile bu ayıbı savunan arkadaşlarında özür dilemesi gerekir..

BAzı arkadaşlar "yaptıysa helal olsun " gibi cümleler kurmuştu..
                          O arkadaşlardan biri benim, hala aynı fikirdeyim.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonlu bi arkadastan duydugum,yasanmis bi olayi anlatmak istiyorum:
                            Tolga Ümit Milli Takim la beraber Italya'ya gidiyor....Hostesler de bayan ayni zamanda da Italyan..Bizim Futbolculardan birinin parmagi kaniyo,hostesten yarabandi isteyecekler ama nasil..Tolga ya diyolar ki sen iste..Tolga da Italyanca falan yok ,tabi..Basliyo mimiklerle,el isaretleriyle anlatmaya çalisiyo..Fakat bi türlü basaramiyo..Bakti ki olmayacak,en sonunda Italyan hostese Italyan aksaniyla diyor ki "Yara panti"

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O arkadaşlardan biri benim, hala aynı fikirdeyim.
                              Böyle bir şeyi savunabiliyorsanız söyleyecek bir şey..

Bu tür olaylara bakış açımız farklı demek ki..

Yorum

• Rakibine 2-0 kaybeden Bordo-Mavililer'de yenilgiden çok Tolga Zengin'in kötü oynayan Adrian'ı oyundan çıkarttırdığı iddiası konuşuldu.Tolga bu konuyla ilgili olarak, “Beni tanıyanlar böyle bir saygısızlık yapmayacağımı bilir. Arkadaşlarıma tepki gösterir,
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X