Bunu söylemişse kasti yapmıştır.
Gidisine uzulmeyelim diye.
Başka fikrim yok.
sevmek böyle bir şey heralde, helal olsun, isyankar ama iki üç adım sonrasını düşünüp kendine zarar vermeyen, duygularını söyleyen ama kötülük atfetmeyen, kırmayan, doğruları silmeyen, insanları harcamayan. şu kıvamı tutturabilirsek olacak da neyse.
En son artvints tarafından düzenlendi; 20.05.2013, 14:48.
Eğer bu sözler doğruysa, 2 yıl öncesine kadar yani çıkışını yakalayamadan önce, çok mu seviliyor idin Tolga? Niye gitmedin?
Trabzonlu kontenjanından bedava para tatlıydı o zaman. 3 maç iyi oynayınca poposu yükseldi biraz.
İyice anadolu kulübüne döndük. Kendi yetiştirdiğin, 10-15 yıldır yatırım yapıp havaya para verdiğin oyuncunun bile sana karşı bir minneti yok. O yönden hiçbiri bir Burak Yılmaz bile olamaz. Adam en azından kulübümüze minnet duyuyor.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
Geçen günlerde saksıya 4 tane çiçek tohumu ektim birkaç güne bir filiz verdi ona Tolga adını taktım ondan bir iki gün sonra çıkana da Onur.Bir hafta sonra fark ettim ki Tolga çiçek değil toprakta eskiden kalma bir salatalık tohumuymuş uzadı gidiyor Onur çiçek olanmış.
Tolga'yı da öz abim gibi severim ama bu saksı olayından sonra takımdan ayrılacakmış gibi geliyor.
Fenerbahçe Maçından Sonra Egemenede Git Sarıl. Kaptan Maptan Değilsin. Eğer ki Kupayı Fenerbahçe Alırsa Alkışlat Birde Takımı , Yazık Sana Yazık.
Aynı Davranışları Başka biri yapsa bana zerre koymazdı ama tolga yapınca içim acıdı içim. Ben o Kulüpte adam gibi bildiğim futbolcuydun. Kupa Maçından Sonra yoluna git. Bu takımda ben seni görmek istemiyorum.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Futbolcuların basın mensuplarıyla bu şekilde yüz göz olmadıklarını, hergün gazetelerde onlarca futbolcunun onlarca hayali demecinin yer aldığını hâla öğrenemedik mi?
Fenerbahçe Maçından Sonra Egemenede Git Sarıl. Kaptan Maptan Değilsin. Eğer ki Kupayı Fenerbahçe Alırsa Alkışlat Birde Takımı , Yazık Sana Yazık.
Aynı Davranışları Başka biri yapsa bana zerre koymazdı ama tolga yapınca içim acıdı içim. Ben o Kulüpte adam gibi bildiğim futbolcuydun. Kupa Maçından Sonra yoluna git. Bu takımda ben seni görmek istemiyorum.
Senin fenerli arkadaşın yok mu ? Veya bjk li veya gs li ?
Yoldan geçerken bakmıyormusun suratlarına sarılmıyormusun arkadaşlarına ?
tolga gitsin beşiktaşa veya yurt dışına.takasta kullanırız.Öyle laflar etmişse ki taraftarın sorunu değil bu.Bizim taraftar futbolcuların özel hayatına,dinine,arabasına çok laf ediyor.Öyle dangoloz taraftar gurubumuz çok malesef.Ama gs maçında tolganın centilmenlik adına yani gerginlik olmasın diye gittiğini biliyoruz.Gitmese daha iyi olurdu.Bizimkiler gs futbolcularıyla arkadaş gibiler zaten.Arkadaş gibi olursun burada gs ın samimi olmadığını biliyoruz.Sıkıntı gs'ın karşısında bizi küçük düşüren yönetimimiz ve ardından gelişen olaylar.şamar oğlanı olduk.yazık!Taraftarın gerilme nedeni aptalca olan güçsüz bir futbolcu kadromuz var ve taraftar bu moral bozukluğunla herşeye kıl kapar oldu.Taraftara bu konuda o yüzden hak veriyorum.burada gelecek başkandan ve yeni yönetimden sonra Trabzonsporun ne durumda ve ne transferleri olacak ona bakmak lazım.Ve yeni yönetimin gs ve fenere karşı dik duruşlu olmasına dikkat etmesi lazım tabi önceliğimiz transfer politikamız olmalıdır zaten güçlü kadron ve yönetimin olursa böyle saçma sapan gs ve fenere boynunu da eğmemiş olursun.centilmenliğini yaparsın ama karşılarına çıkarken güçlü şekilde çıkarsın.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 20.05.2013, 19:36.
Sportif mücadelelerde dostluk, kardeşlik, fair play tribünde olur. Sahadaki futbolcular ise birbirlerine karşı kin, nefret, hırs içinde olmalıdır. Bunlar seni motive unsurlardır.
Rekabet içinde olduğumuz bir takımla bunların yaşanması taraftarı daha çok gerdi. Hele ki Selçuk densizinin bu manzaranın parçası olması sorunu daha çok büyüttü. Başımızda yönetim olsaydı onu süründürmesi lazımdı ama.
Tolga bjk'ye verilmemeli. Sakın. Gidecekse Avrupa takımlarına satılmalı. Sözleşmesine Türkiye'ye dönerse sadece TS'da oynar maddesi iliştirilmeli. Hülle olayı olabilir.
Yorum