Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergin Keleş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ergin Keleş

Mevki : Forvet
    Forma Numarası : 7
    Doğum Tarihi
    : 01.01.1987
    Dogum Yeri
    : Arsin
    Boy
    : 184 cm
    Kilo : 75 kg
    Ayakkabı No
    : 42,5
    Medeni Hali : Bekar
    Burcu : Oğlak
    Sözleşme Başlangıç
    : 12.07.2005
    Sözleşme Bitiş
    : 31.05.2010
    Oynadığı Kulüpler
    : Trabzonspor Altyapı, A. Sebatspor (Kiralık)

Paf takimimizin yetenekli forveti Ergin Keles, geçtigimiz yillarda liseler arasi dünya kupasinda gol krali olmustu buna bu yil ki meridyen kupasinda aldigi gol kralligi ünvanini da ekledi. her ne kadar kendisini seyretme firsati bulamasamda bütün bunlarin bir tesadüf olmadigi kesin.

Ergin'in oyun yapisini bilmiyorum ama Fatih TEKKE'yle birlikte nasil olur çok merak ediyorum. her ne kadar kaptanimiz gol kralligina dogru kossa da takim olarak son vuruslarda pek etkili olamadigimiz kesin. okudugum kadariyla Ergin de Fatih abiyle oynamayi çok istiyor. sizce de artikA takima yükselme vakti gelmedi mi?
    En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 11.09.2008, 03:35. Sebep: Oyuncu bilgileri eklenmiştir.
    Fanatik Pacci

benim adamim ya. ufuk ve ergin a-takima alinmali.

hagi gençlere sans vermeye basladi. senol hocaninda oynatmasi lazim yavasa yavas.Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

bencede ben paf takimin maclarini seyrettim ergin gerçekten cok iyi bence a takima yükselmesi lazim artik ..
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

yasi küçük daha aslanim benim biraz daha büyüsün anasiniu aglatir o bu ligin bukadar basari tesadüf olamaza adam muhakkak her maç gol atiyor çok seviyorum imajda var usakta helal olsun ona

Yorum

Geliyo desenize fatih abimizin varisi bee[img]smileys/smiley32.gif[/img]
          ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

Süper Gençler Antalyaspor?u devirdi
            Deplasmanli Süper Gençler Ligi Yari Final Müsabakasi?nda Kütahya?da oynanan maçta Trabzonspor Antalyaspor?u Ergin?in attigi golle 1-0 yendi.

<DIV align=center></DIV>
            Fanatik Pacci

Yorum

sans verilmeli
              BORDO MAVİ

Yorum

fatih tekke gelisi gibi olmasin da! çünkü fatih tekke de ilk paftakimda izledigimde ( o zamanlar paflar aslardan önce ayni sahda oynamisti) süperdi. ama sora isi bencillige vurdu! çok geç profesyonel oldu! simdi kral tabi ona sözümüz yok. ergin insallah fatih abisinden ders alirda erken profesyonel olur !
                Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!

Yorum

bence milli takimin onumuzdeki 10 yilinda degismez olacak

Yorum

bu seneden geçti artik ama yaz kampina alinma ihtimali yüksekmis Senol Hoca seneye yavas yavas pisirmeli böyle oyuncular her zaman yetismiyor yetisenlerde bu kadar basarili olmuyor firdatlari iyi degerlendirmek gerek bu gençler en iyi firsat
                    TS\'nin Bursa\'daki sesi

Yorum

Eveeeettt....Ergin Keles A milli takimda...Ufukhan bayraktarla birlikte...Sana inaniyoruz Ergin,güveniyoruz..
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

ben de az önce ögrendim A takima alindigini insaallah basarili olur!

FATIH SULTAN TEKKE
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Su andan itibaren ilk 18,de olmasi gereken oyunculardan birisi otura otura degil oynaya oynaya takima kazandirilmali fatih abisinin ozelliklerine benzer bir hava veriyor

Yorum

Ergin i bilmem de ufukhan gerçekten mükeemmel bir futbolcu...
                            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                            **Latocan**

Yorum

ben ergine karsi degilim ama bun kadra abatilmamali çünkü karsisinda daha tecrübeli ve fizigi yerinde defans oyunculariyla karsilasacak

SEYYAH ALI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim