Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergin Keleş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim trabzonlu genç oyuncuların alayı artist...
    Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• git ergin bi takıma kiralık miralık biraz gelişte gel.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• cem demirin gitmsi dogal olabilir ama bu adam nsıl kadro da kalmıs.neyse bu takımda neyi dogru yaptılarki bunda dogru aramaktayız.
        gereksiz topculardan birisi.
        SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          önce ayakta kalmayı ögrensin yeter ...
          imza....

Ali Güzeldal , hatta Cem Demir bin kat daha iyiydi. Düzelmezse eğer yolculuğu yakındır.
          FxY

Yorum

• abi ergin de balıkçı tipi var her zaman söyLedim...yok forveti topcu olmaz bu adamdan..olsada TS de olmaz...belki iyi oynicak yıldız olucak bilinmez ama su anki durumunda konusuyorum... O oyuna girdimi delirdim ona verilen sans jun a verilse...
            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• çok ekmek yemen lazım çoookkk...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• LÜTFEN bir daha o formayı giyme!!!

Yorum

• bana daha genç tecrübesiz falan demeyin kardeşim, bakın ardaya, semihe, Batuhana, Serdar özkana ve daha nicelerine arkadaş bir varlık göster, adamın golcü olmadığı topa vurmasından belli, futbolcuya saçını uzatmış sahada yürürken şöyle birde arkaya atıyor, ulan önce topunu oynada sonra uğraşırsın o saçla.
                  Şimdi bana daha genç palavraları atmasınlar kardeşim, Rooney 17 sinde idi takır takır gol atıyordu, Cristiano Ronaldo 18 yaşında 30 milyon paunda transfer oldu, bu kafayla ne milli takımdan ne de yerel takımlardan bir cacık olmaz

Yorum

• ergin keleş bence bizim formayı kaldıramıor
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak da_da_da tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim trabzonlu genç oyuncuların alayı artist...

kisa ve net cok dogru bir tesbit.
                      Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• daha ilk 11 çıkacak seviyede değil gelişmesi lazım.

Yorum

• Önce bi faul yapmamayı öğrensin.. Bide artistliği bıraksın yeteneğine bakarız
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• yallah ya habibi...

ulan birde "Ergin'i gordunmu... anasini satim ne futbolcu yaa"... hadi surdan! Ergini gorduk! hemde oyle bir gorduk ki..

Yorum

• iyi uzunsokakda gezer bir de abaza taşın orda oturup gelen geçene bakar bide çardakda peynirli yiyp eve gider başka bişe yapmaz
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• emirhan komedisin valla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim