Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergin Keleş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 'konu kesinlikle sapti evet, ne kadar eminsin merak ettim, ama bu dediklerine katilmiyorum. uzun sacin senin gozunde ciddiyetten uzak insan saci modeli olmasi kusura bakma ama emin ol ki benim icin birsey ifade etmiyor. O senin kişisel fikrin. Bak burada uzun sac konusundaki bu cumlen yuzunden insanlarin dini inanclari dogrultusunda tepki bile alabilirsin. Kusura bakma biraz sert bir uslup oldu belki ama senin uslubun da pek yumusak degil. '

ok o benim kişisel fikrim zaten aksini kimse iddia etmiyor ki kuraldır kanundur diyen de yok, bunlar benim kişisel görüşlerim olduğu kadar senin yazdıkların da senin kişisel görüşlerin, ama performans açısından bir kesinlik var, böyle yapmak zorundadır demiş miyim hiç, hayır! e daha ne? bu arada uzun kısa saç ile dini inanç konusunda kimden neden ve nasıl tepki alacak mışım çok merak ettim uzun veya kısa saç hakkında dinimizde ne hüküm varmış da tepki alacakmışım, komik olmayalım lütfen, örnek olarak uzun veya kısa saçla ilgili bana bir tepki verebilirsin mesela, gerçekten meraktan diyorum, laf olsun diye demiyorum yani, bir de ciddiyetten uzak saç modeli sana birşey ifade etmiyor olabilir ama bütün dünyadaki bütün büyük şirket ve askeri güçlerine emin ol bişecikler ifade ediyor. dağılmasın dini inanç konusunda tepki örneği bekliyorum özel mesaj da atabilirsin, çok ilginç.

'zamani simdi degil ve mukemmeliyet demissin, Baskalari icin dogru zamana ve mukemmelin ne olduguna sen mi karar veriyorsun? '

burası bir forum ve herkesin bir görüşü var di mi, 60 sayfa yazı var kiminin kati görüşleri var kimi çekimser, ben katiyetin uç sınırlarında görüşleri olan ve mükemmeliyet standartları geliştirmiş bir insanım, buraya fikirlerimi yazdım isteyen katılır isteyen katılmaz, başkaları için mükemmelin ne olduğuna sen mi karar veriyorsun diyeceğine mükemmeliyetin o olmadığına inanıyorsan antitezini yazarsın, yoksa pas dersin geçersin, benim mükemmeliyet tanımlamam seni niye rahatsız etti anlayamadım?

've baskalarinin dediklerine ne kadar kolay sacma diyorsun, o zaman evet bu dedigin de baskalarina gore cok sacma ! benim de bir donemler sacim uzundu ve inan ki hic bir zaman sacimi duzeltmek icin ayna karsisinda bir dakika bile vakit gecirmedim. sadece dustan sonra kurumasi zaman aliyordu dolayisi ile belli ki bu soyledigin sana has bir ozellikmis.'

son sayfalardaki ilk postumda saçma gelebilir ama diyerek başladığım postuma bi göz at sonra şu kurduğun ilk cümleyi tekrar gözden geçir bence, gözünden kaçmış olabilir çok görmem. benim de saç uzatıp dikkat etmeyen okula saçı başı dağınık arkadaşlarım vardı, kimisinin de saçı doğal olarak taramadan düzgün olur o da ayrı bir konu, ama bir futbolcu hocasından taktik alırken saçlarıyla tokasıyla oynuyorsa benim dikkatimi çeker, dediğim gibi biraz mükemmeliyetçi bir adamımdır.

'bilemiyorum, atismak icin yazmadim seninle bir alip veremedigim yok, ama tabii cevap yazmak istersen once lutfen yazdiklarini bir kere daha oku, dusun eger hala yazdiklarin icin ayni dusunuyorsan zaten yasin 24, az bir yas degil, istedigini yazabilirsin. bu yasta da sana birsey ogretme kaygisinda degilim kesinlikle, zaten haddime degil ama sadece bir arkadas ikazi olarak görebilirsin cok istiyorsan :P'

yazdıklarını sadece foruma atılmış konusu belli olmayan mesajı belirsiz bir post olarak algılıyorum, istediğimi 2004 yılından beri yazıyorum ben bu foruma, ne ikaz, ne tavsiye olarak görüyorum yazdıklarını sadece yazılarıma cevap olarak verilmiş antitez özelliği bile taşımayan bir yazı, ergin için 2 yıl önce ne düşünüyorsam bugün de aynısını düşünüyorum 2 yıl sonra da haklı olacağıma eminim, ergini çok yakından tanıyan arkadaşları olan biri olarak yazıyorum bunları, abisiyle aynı sıraları paylaştığım için nelere takılacağını bildiğim için yazıyorum ve zaman içinde ne kadar doğru şeyler yazdığımı göreceksin.

bu arada aramızda belli bir yaş farkı varmış kusura bakma senle başlayan cümlelerimi siz olarak okursan sevinirim şimdi bütün yazıyı yenileyemeyeceğim

bu da ulan herşeyi bitti saçıyla mı uğraşıyorsunuz diyenlere, evet ben saçıyla uğraşıyorum, var mı itirazı olan?
    bir lafa bakarım laf mı diye,
    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• oo ergin keleş prime time da en çok mesaj alan topçu olmuş.
      seviyorum bizdeki bu micro millliyetçiliği.

habu uşaktan bişe olmaaaaz..

katranı kaynattık olmadı şeker.
      daha biraz daha kaynatırsak olup olacağı zifttir.

ruhun şad olsun hüsrev ağa.

Yorum

• ergin keleşi sivasspora kiralıyalım küme düşsünler sakaryadan sonra 2. leşi olsun erginin

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ergin keleşi sivasspora kiralıyalım küme düşsünler sakaryadan sonra 2. leşi olsun erginin
          evet süper, odama çekilip bu derinlikli yazıyı saatlerce düşüneceğim, bu yazıyı burda okuyan bir ergin keleş sahaya çıkıp mücadele ederse adam değildir.

Yorum

• ya oraya buraya kiraladık.
            hadi bureada baskı vardı.
            sebatta sakaryada ne yaptı?

bırakın allah aşkına.
            yemişim saçını başını.

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet süper, odama çekilip bu derinlikli yazıyı saatlerce düşüneceğim, bu yazıyı burda okuyan bir ergin keleş sahaya çıkıp mücadele ederse adam değildir.
              zaten mücadeleden kırılıp gidiyordu 4 senedir.

Yorum

Adamlığı beni alakadar etmez o kısmı sizi ilgilendiriyor

Mücadele etse bile geç kaldı

Benim için oynamıyor paraya oynuyor

Bu yazdıklarımı kendisini ilk gördüğüm yerde yüzünede diyecğim merak etme

Yorum

geç mi kaldı, otobüs mü bu, kaçıyor mu belli bir saatten sonra?
                  heralde para için oynayacak ayılıp bayıldığımız yattara ne için oynuyor veya f.tekke ne için oynuyordu?,
                  istersen trabzona geldiğimde yüzleştiririm seni erginle, sen sözünü söylersin ben de derim ki bak ergin sen böyle adamlar için mücadele ediyorsun bugün söverler iki sene sonra golleri sıralayınca omuzlarına alır taşırlar.

Yorum

heralde para için oynayacak ayılıp bayıldığımız yattara ne için oynuyor veya f.tekke ne için oynuyordu?,
                    istersen trabzona geldiğimde yüzleştiririm seni erginle, sen sözünü söylersin ben de derim ki bak ergin sen böyle adamlar için mücadele ediyorsun bugün söverler iki sene sonra golleri sıralayınca omuzlarına alır taşırlar.
                    Yeter ki Ergin Trabzonspor için golleri sıralasın, biz tükürdüğümüzü yalamaya hazırız. Ama yok işte öyle bir ihtimal, mümkün değil. Sezon sonu görüşürüz.

Yorum

• kimsenin sövdüğü yok. o nerden çıktı??
                      işi sövme boyutuna taşıma..

ergine kredisi fazla fazla verildi.

hangi golü sıralayacak. ben hiç saça başa girmeden sırf saha içinde yaptıkları ile konuşuyorum.
                      ligin ikinci yarısında eşşek kadar şans buldu.
                      bırak bu takımın forveti olmayı, yedek forveti olacak birşeyler yaptı mı?

büyük takım burası.
                      altyapısından çıkardığı topçuyu önce dener.
                      ergin de denendi.
                      başarısız olursa baskının daha az olduğu kulüplere gönderir ve pişmesini sağlar.
                      ergin de kiralandı. sebata da gitti sakaryaya da.

gittiği iki kulüpte de üzerine hiçbirşey koyamadan haybeye 1. ligde 4 sene geçirmiş bi adamın ne işi var burada?
                      yedek kulübesinden ergin girdiği zaman goller mi sıralayacak?
                      kime sıralayacak allah aşkına?
                      ne adam eksilttiğine şahit oldum ne zor bi hava topunu kaleye gönderdiğine.
                      ekstra yaptığı, büyük takımda forvet olacak bir tek özellik kırıntısı mı gösterdi bugüne kadar?

şu genç yaşta hadi bu özellikleri yok. umutun koştuğunun yarısı kadar koşabiliyor mu?
                      o da yok..

eee..

gittiği her yerde başarısız olan bir adamı sırf trabzon lisesi başarısı yüzünden hala burada umut diye bekleyeceğim.
                      4 senedir onun semeresini yiyor.
                      trabzon lisesinden gelen kredi bitti.

Yorum

şimdi bir "heralde para için oynayacak" diyorsun, bir "sen böyle adamlar için mücadele ediyorsun" diyorsun.

para için oynuyorsa ergin için sevinirim. çünkü oynadığı futbol, gösterdiği azim paraya değer vermeyen bir insanın göstereciğine yakın.

he benim için oynuyorsa teessüf ederim. bordo mavinin peşinden türkiye'yi dolaşan birisi olarak daha fazlasını hakettiğimi düşünüyorum.

ergin'in beline kadar da saçı olsa, dazlağın önde gideni de olsa futbolcu olmaz. olamaz ya.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

ya gec kaldi tabi, bir turlu yetisemedi size :-)) Sn. Uzunoglu 21 yasinda ne gec kalmasindan bahsediyorsunuz lutfen yapmayin

There are 10 kinds of people
                          Those who understand binary and
                          Those who don’t

Yorum

• fatih tekke de ilk yıllarında erginden daha iyi bi görüntü çizmiyordu sonrasında yaptıkları malum.ergin de bu ışığı göremiyorum ama her gecen gün geliştiriyo kendisini.olacak gibi ergin..

Yorum

• Bu taraftar Ali Güzeldal yollandı diye neredeyse peşinden ağladı.. Çünkü bir potansiyel vardı belliydi.. Golde atmadı fazla bişey..Ama futbolcu kendini gösterir kardeşim.. Bunda değil kumaş iplik bile yok uzatmayın mevzuyu..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Forum sayfalarını taramanı ve Ergine sövdüğüm bir mesajı ortaya çıkartmanı rica ediyorum. Aksi takdirde iftiracı olarak seni her fırsatta damgalamak bana inanılmaz zevk verecektir.

Yetenekler belirli yaşta gelişim gösterir. Kameralara baktığı kadar futbol topuna baksaydı çoktan futbolcu olmuştu Ergin...

Bedava oynasın diyen yok sayın müfteri...

İstediğin zaman istediğin yerde yüzleşirim ben sıkıntı yapma haber vermen yeterli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim