Maçın adamı Gökdeniz seçildi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Genelde böyle şeyler yapmam. Bu tip yorumlara da güven olmaz ama yazmadan edemeyeceğim.
Ajansspor'dan bir arkadaş yazmış; "Rusya ligini takip eden birisi olarak gokdenizin performansi benim icin supriz olmadi,bu adam milli takimin banko oyuncusu olmaliyken kadroya bile alinmadi,ayni seyler fatih icin de soylemeli,az once kezmanin rus medyasina roportajini okudum,fatih icin,o bir pirlanta,onda olan yetenekler bende olsa real madridde 10 yil oynardim demis,yarin zaten medyada cikar,rubin da takim oalrak ciddi bir is yapti,bugunki skorlara bakinca bizim takimlarin biraz daha calismalari gerektigini gordum"
Yorum
-
Türk medyası neler yazıcak bakalımyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Maçtan Önce Afedersiniz Bir Ot Yerine Koymazken Maçtan Sonra Onu Göklere Çıkartacaklarından Hiç Şüphem Yok..İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk medyası neler yazıcak bakalım
Bu Arada Maç Özetleri..
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle00.20'de Lanet olası Star Tv'de.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Ufak puntolarla Rubin Kazan'ın galibiyet golünü Gökdeniz attı derler.İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk medyası neler yazıcak bakalım
Colmandante
Yorum
-
Ben Fatih Terim'e değil sevgili başkanımız Sadri Şener'e armağan ediyorum.İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal sana gökdeniz.Bu gol fatih terim e armağan olsun.İyi izle bunları terim.
Colmandante
Yorum
-
Eski mesajımdada belitttiğim gibi Gökdeniz'i Barcada durdurabilecek oyuncu yok! Biz elimizdeki değerlerin kıymetini hiç ama hiç bilemiyoruz Avrupa'daki oyuncuları gözümüzde büyütme ve eziklerdeki oyunculara hayranlıklar devam ettiği sürece, Gökdeniz'lerin sayısı azalır!!!İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Gökdeniz bir zamanlar bizdeki gibi iyi bir forum iyi bir potansiyel yakalar ise Barcelona'yı tek başına dağıtır. Çünkü Barcelona'da o tür dribling yapabilen oyuncuyu durdurabilecek oyuncu sayısı az, buda Gökdeniz'in işine gelir."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Ben de İbrahimoviç'e yolluyorumİlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Fatih Terim'e değil sevgili başkanımız Sadri Şener'e armağan ediyorum.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Evet Osman Abi..Birde Sadri Şener var tabi..Zaten terimlede arası iyiymişİlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Fatih Terim'e değil sevgili başkanımız Sadri Şener'e armağan ediyorum.
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum