Gökdeniz Şampiyonlar ligi oynayacakken salaklık edip fenere gitmez herhalde .....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Ne de olsa yıldız değil. Gitmesinde bir sorun olmaz.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bir zamanlar çok pişman olmuştun Gökdeniz.Sonra taraftar seni affetti.Daha sonra sen bir kere daha pişman oldun.Taraftar tekrar seni affetti.Sakın ha tekrar pişman olacağın bir şey yapma Gökdeniz.Bu taraftar bir kere daha affetmez.Kendi adıma söyliyeyim asla affetmem.Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
Keşke izleseymişim. Neyse, tebrikler Gökdeniz.İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRubin kazan bugün sahasında Lokomotif Moskovayı 2-0 yendi.Rubin'in 2. golünü 47. dakikada Gökdeniz Karadeniz attı.
Yorum
-
Keşke Şenol Güneş gitse Fener'e...
Şaka bir yana, gitmesi benim zoruma gitmez. Ama FB'de oynayacağı için beddualarımın hedefi olur.
En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 24.05.2009, 02:15.
Yorum
-
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bize para kazandırdımı kazandırdı kendisine teşekkür ederim fenere gidecekmiş gitsin bjk gidecekmş gitsin gs gidecekmiş gitsin bu kişiler profesyonel futbolcu parayı kim verirse düdüğü o çalar bu kadar basit nede olsa onlarda ekmek parası için çalışıyorlar onlarında meslekleri sonuçta buTürk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum