Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özellikle Hasan Kabze'nin olması onun için büyük avantaj. Hayırlısı olsun...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kabze bayram etmistir hemserim geliyor diye

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        güle güle gökdeniz,inşallah başarılı olursun

ağlamasamda yüreğim kan ağlıyo haberi duyunca sok oldu kendimi cok tuhaf hissettim

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
        Lazanat' lı

Yorum

• Rus Kulübü yöneticileriyle bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 5 yıllık sözleşme imzalayan Gökdeniz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gökdeniz, çok duygulandığını ve fazla konuşamayacağını belirterek, ''Trabzonspor'da, futbol yaşantıma başladım. Bundan sonra futbol hayatımı yurt dışında devam ettireceğim. Benim adıma hem çok sevindirici hem çok üzücü bir durum. Çünkü çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum'' dedi.

Gönlünün Trabzon'da kaldığını ifade eden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:
          ''İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Transferin çok fazla sağa sola çevrilip tartışma konusu yapılmasını istemiyorum. Bu transfer hem Trabzonspor, hem de Gökdeniz'in menfaati doğrultusunda gerçekleşen bir transferdir. Taraftarları çok özleyeceğim. Onları çok seviyorum. Takım arkadaşıma hocalarıma başkanlarıma geçmişte çalıştığım herkese çok teşekkür ederim.''

Gökdeniz, Başkanımız Sadri Şener’in kendisi hakkındaki değerlendirmesiyle ilgili olarak yöneltilen soruya ise, ''Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik yaratacak şeyler söylemek istemiyorum'' cevabını verdi.

Gökdeniz, bir Rus kulübünü tercih etmesinin nedeni konusunda ise, ''Bonservisimi alıp Avrupa Kulüplerine de gidebilirdim. Ama kulübüme çok iyi şekilde para kazandırarak gitmek istedim'' diye konuştu.

Resmi Site

Yorum

• Yeni formasıda bordoya yakın.
            Özkan SÜMER

Yorum

• O gülen yüzün o soguk ülkedede güler daima inşallah kaptan
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Appiah, en beğendiği Türk futbolcuların, New Castle United'da oynayan Emre Belözoğlu, takım arkadaşı Tuncay Şanlı ve Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz olduğunu açıkladı.

--

Filip Holosko , Türkiye’nin en iyi oyuncusu Gökdeniz, Besiktas’ta ise Bobo ve Delgado’yu çok begeniyorum” diye konustu.

Arşivlerden çıkardım
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu başlığı kapatmak ta bana kısmetmiş demek ki..Allah yolunu açık etsin..
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O gülen yüzün o soguk ülkedede güler daima inşallah kaptan
                    aynen katiliyorum

Yorum

• seni hic bisey bizden ayiramaz sanmistim

yolun acik olsun, insallak basarili ve sampiyon olursun

Yorum

• Zenit - Kazan 30.03.2008

Fatih'li Zenit - Gökdeniz'li Kazan'a karsi...

Rosgosstrakh Russia's Championship 2008, matchday 3

30.03.2008 Pazar Günü

"Zenit" (St. Petersburg) - "Rubin" (Kazan)
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• sata sata sata nereye kadar transfer yok adams atıoruzz anlamadım.. hadi yine barış memiş var..

Yorum

• Gökdenize Rubinde başarılar dilerim. en kısa zamanda ordan daha iyi liglere gitmesini istiyorum
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Rubin Kazan bir kepçe....

Bakalım biz daha ne kadar daha karıştırmaya devam edeceğiz...
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• inşallah seni aramayız çok fazla çok başarılı olursun hep mutlu olursun
                                "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                                Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim