Özellikle Hasan Kabze'nin olması onun için büyük avantaj. Hayırlısı olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
ağlamasamda yüreğim kan ağlıyo haberi duyunca sok oldu kendimi cok tuhaf hissettimİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüle güle gökdeniz,inşallah başarılı olursun

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
Rus Kulübü yöneticileriyle bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 5 yıllık sözleşme imzalayan Gökdeniz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Gökdeniz, çok duygulandığını ve fazla konuşamayacağını belirterek, ''Trabzonspor'da, futbol yaşantıma başladım. Bundan sonra futbol hayatımı yurt dışında devam ettireceğim. Benim adıma hem çok sevindirici hem çok üzücü bir durum. Çünkü çocuğum gibi sevdiğim formamdan ayrılıyorum'' dedi.
Gönlünün Trabzon'da kaldığını ifade eden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Transferin çok fazla sağa sola çevrilip tartışma konusu yapılmasını istemiyorum. Bu transfer hem Trabzonspor, hem de Gökdeniz'in menfaati doğrultusunda gerçekleşen bir transferdir. Taraftarları çok özleyeceğim. Onları çok seviyorum. Takım arkadaşıma hocalarıma başkanlarıma geçmişte çalıştığım herkese çok teşekkür ederim.''
Gökdeniz, Başkanımız Sadri Şener’in kendisi hakkındaki değerlendirmesiyle ilgili olarak yöneltilen soruya ise, ''Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik yaratacak şeyler söylemek istemiyorum'' cevabını verdi.
Gökdeniz, bir Rus kulübünü tercih etmesinin nedeni konusunda ise, ''Bonservisimi alıp Avrupa Kulüplerine de gidebilirdim. Ama kulübüme çok iyi şekilde para kazandırarak gitmek istedim'' diye konuştu.
Resmi Site
Yorum
-
Appiah, en beğendiği Türk futbolcuların, New Castle United'da oynayan Emre Belözoğlu, takım arkadaşı Tuncay Şanlı ve Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz olduğunu açıkladı.
--
Filip Holosko , Türkiye’nin en iyi oyuncusu Gökdeniz, Besiktas’ta ise Bobo ve Delgado’yu çok begeniyorum” diye konustu.
Arşivlerden çıkardım
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
aynen katiliyorumİlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO gülen yüzün o soguk ülkedede güler daima inşallah kaptan
Yorum
-
Zenit - Kazan 30.03.2008
Fatih'li Zenit - Gökdeniz'li Kazan'a karsi...
Rosgosstrakh Russia's Championship 2008, matchday 3
30.03.2008 Pazar Günü
"Zenit" (St. Petersburg) - "Rubin" (Kazan)Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum