Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz simdiden Allah senden razi olsun.Egerki sen oynasan eminim saha sonuclari degisecek ve herkes emin olsun saha sonuclari degisirse bu yönetimden kurtulmamiz bir baska bahara kalacak.Üc hafta daha dayan Gökdeniz
    Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• gökdeniz olmasa idi şuanda sadece tek şey olurdu oda 18. sırada olmamız nedeniye yönetim istifa etmiş olurdu
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu adam bize daha uzun yıllar daha lazım...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• olmasaydı kasımpaşadan sonra küme adayı ikinci takım olurduk heralde.
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• gökdeniz durunca bizde durduk

Yorum

• gökdeniz birkaç maçtır katkı sağlayamıyo..doğal olarak ta takım iyi oynamıyo..işe bakın ya gökdeniz olmasa durumumuz vahim..
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Yeni ogrendim, Avusturya"da yasayan liseden arkadasim yeni dogan ogluna Gokdeniz ismini koymus. Gokdeniz adi bayagi popular olmaya basladi

Yorum

• Ceyhun'un yerinde oynatılıyor. Ersun Hoca'nın bu ısrarını anlamıyorum.Gökdeniz'i koy forvette bile oynar. Ama forvet arkası oynayacak futbolcu yapısı yok. Gökdeniz oraya hapsedilmiş gibi. Ortasahanın ilerisinde serbest oynasın daha iyi Zaten öyle oynuyor. Her mevkii onun.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ceyhun'un yerinde oynatılıyor. Ersun Hoca'nın bu ısrarını anlamıyorum.Gökdeniz'i koy forvette bile oynar. Ama forvet arkası oynayacak futbolcu yapısı yok. Gökdeniz oraya hapsedilmiş gibi. Ortasahanın ilerisinde serbest oynasın daha iyi Zaten öyle oynuyor. Her mevkii onun.
                    + 1967
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Gökdeniz bu aralar formsuz.Böyle formsuz olan futbolcular için hemen kilo fazlası var denir.Gökdeniz'de de kilo fazlası(az da olsa) var gibi.Maçı izlerken bir ara Ayman'la karıştırdım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ayman' ın atmış olduğu o klas golü hazırlayan müthiş ortası haricinde adeta sahada yoktu..

Zaten haklı olarak da Ersun Hoca tarafından oyun dışına alındı..

Sol kanatta yeteri kadar faydalı olamadığını bir kez daha gösterdi..

Eski formuna bir an önce dönmesi umuduyla
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayman' ın atmış olduğu o klas golü hazırlayan müthiş ortası haricinde adeta sahada yoktu..

Zaten haklı olarak da Ersun Hoca tarafından oyun dışına alındı..

Sol kanatta yeteri kadar faydalı olamadığını bir kez daha gösterdi..

Eski formuna bir an önce dönmesi umuduyla
                          Dışarı alınma sebebi sarı kart sınırında olması diye yorumladım ben.
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dışarı alınma sebebi sarı kart sınırında olması diye yorumladım ben.
                            Haklısın.. O da olabilir

Ama bence dışarı alınmayı da hakediyordu maalesef..
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haklısın.. O da olabilir

Ama bence dışarı alınmayı da hakediyordu maalesef..
                              Katılıyorum.Son haftalarda Gökdeniz'in performansında düşüş var.Umarım bir an önce toparlanıp eski performansına kavuşur.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Hüseyin ve Gökdeniz takımdaki iki canlı bomba. Hüseyin bizim için, Gökdeniz rakipler için. Onun için sakat olmadığı sürece oynaması lazım...
                                All gave some;
                                Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim