Gökdeniz simdiden Allah senden razi olsun.Egerki sen oynasan eminim saha sonuclari degisecek ve herkes emin olsun saha sonuclari degisirse bu yönetimden kurtulmamiz bir baska bahara kalacak.Üc hafta daha dayan Gökdeniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
bu adam bize daha uzun yıllar daha lazım...
Yorum
-
Ceyhun'un yerinde oynatılıyor. Ersun Hoca'nın bu ısrarını anlamıyorum.Gökdeniz'i koy forvette bile oynar. Ama forvet arkası oynayacak futbolcu yapısı yok. Gökdeniz oraya hapsedilmiş gibi. Ortasahanın ilerisinde serbest oynasın daha iyi
Zaten öyle oynuyor. Her mevkii onun.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
+ 1967İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun'un yerinde oynatılıyor. Ersun Hoca'nın bu ısrarını anlamıyorum.Gökdeniz'i koy forvette bile oynar. Ama forvet arkası oynayacak futbolcu yapısı yok. Gökdeniz oraya hapsedilmiş gibi. Ortasahanın ilerisinde serbest oynasın daha iyi
Zaten öyle oynuyor. Her mevkii onun.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Gökdeniz bu aralar formsuz.Böyle formsuz olan futbolcular için hemen kilo fazlası var denir.Gökdeniz'de de kilo fazlası(az da olsa) var gibi.Maçı izlerken bir ara Ayman'la karıştırdım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ayman' ın atmış olduğu o klas golü hazırlayan müthiş ortası haricinde adeta sahada yoktu..
Zaten haklı olarak da Ersun Hoca tarafından oyun dışına alındı..
Sol kanatta yeteri kadar faydalı olamadığını bir kez daha gösterdi..
Eski formuna bir an önce dönmesi umuduyla
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Dışarı alınma sebebi sarı kart sınırında olması diye yorumladım ben.İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyman' ın atmış olduğu o klas golü hazırlayan müthiş ortası haricinde adeta sahada yoktu..
Zaten haklı olarak da Ersun Hoca tarafından oyun dışına alındı..
Sol kanatta yeteri kadar faydalı olamadığını bir kez daha gösterdi..
Eski formuna bir an önce dönmesi umuduyla
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Haklısın.. O da olabilirİlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDışarı alınma sebebi sarı kart sınırında olması diye yorumladım ben.
Ama bence dışarı alınmayı da hakediyordu maalesef.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Katılıyorum.Son haftalarda Gökdeniz'in performansında düşüş var.Umarım bir an önce toparlanıp eski performansına kavuşur.İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın.. O da olabilir
Ama bence dışarı alınmayı da hakediyordu maalesef..-1461 TRABZON-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum