ya son vuruşları neden başaramıooorr ya umuta fln pas atma yerden yuvarla şu topu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Ben de en çok Gökdeniz'e laf söylerim maç boyunca. Çünkü en büyük beklentilerim ondan....İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi tek maçç esnasında sana küfür etmiyorum gökdeniz...
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
valla helal olsun bu adama başka dicek bişeyim yok...
Yorum
-
Doğru tespit.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Gökdeniz'in sağ çarprazdan gol attığını hatırlamıyorum. Topa o noktadna hiç iyi vuramıyor ama soldayken topu sağına çekti mi ancak çok iyi şut atabiliyor...
Demek ki sağ ayağının dışını kullanamıyor.
Yorum
-
aynen katılıyorum.
Yorum
-
ya hakkaten bu adamın hastasıyımda şu son vuruşları harbiden berbat.neden bitirişi yapamio anlamadım.
Yorum
-
manisa maçında gol bekliyorum senden GÖKDENİZ...!
Yorum
-
haydi gökdeniz gollere devam manisadada coştur bizi.
Yorum
-
Git Gökdeniz'im git.. Yol yakınken git.. O güzel futbolla haketmiyorsun bu takımı.. Daha iyi yerlere layıksın..
Bir takım düşünün 10 ruhsuz arasında onuruyla oynayan bir futbolcu olsun..Aldığın para , bu kulupten yediğin ekmek ananın ak sütü gibi helaldir.
Var ol Gökdeniz!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum