Soylediyin Her Macda Her Hafta Her Takimda Oluyor Bizim Forvetler Sahaya Girdinde Tykalari Syiyolar Nezaman Cikarilacak Diye Bu Forvetler Doru Durus Oynatilirsa Is Yaparlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Düşüncelerime tercuman olan kelimeler Aynen katılıyorum.İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıradanlaşmış bir takımın sıra dışı oyuncusu. Daha ziyade beden yapısının belirlediği futbol stilini hırsı ve azmiyle zirveye taşıyan bir yıldız. Yıkılmakta olan dev bir külliyeyi ayakta tutan tek taş. !..
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıradanlaşmış bir takımın sıra dışı oyuncusu. Daha ziyade beden yapısının belirlediği futbol stilini hırsı ve azmiyle zirveye taşıyan bir yıldız. Yıkılmakta olan dev bir külliyeyi ayakta tutan tek taş. Bir gün sakatlanır ya da mantalite onu da kenarda tutacak kadar güçlenirse vay halimize!..
bravo ya bunu eğer sen düşünüp yazdıysan harbiden bravoo süper bir açıklama bence yeterde artar bileeee..... daha bişey demiyorum iki saat birşeyler zırvalıcaktım ama bunu okuduktan sonra gerek yok da süper olmuş bence yeter.........
Yorum
-
Cümle Alem seni örnek aliyor
Eski teknik direktörü Ersun Yanal’a çok şey borçlu olduğunu ve Türkiye’de en çok beğendiği futbolcunun Trabzonsporlu Gökdeniz, kaleci olarak da takım arkadaşı Ufuk’u gösteren Holosko, futbola nasıl başladığını ise şöyle anlattı: "Spora hentbolcu olarak babamın desteğiyle başladım. Ancak, hentbol oynadığım takımın antrenörü çok sert bir adamdı. Çocuk olmamıza rağmen söylediklerini yapamadığımızda tokat bile atabiliyordu. Bu nedenle hentbolu bırakmak zorunda kaldım. Doğduğum şehir olan Piestany ile aynı adı taşıyan takımda futbola başladım."Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
bu adam harika yaa giderse ts mahvolur.
Yorum
-
Maç içinde en çok kızdığım oyunculardan birisi, ama artık bu takımdaki oyuncuların %80 ine kızmıyorum bile tamamen umudu kestim. Birtek Gökdeniz, Yattara ve Hüseyin kötü oynayınca üzülüyorum...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
"............Zaten dün gece rüyamda öyle berabt şeyler gördüm ki...Ağlayarak,terler içinde uyandım.Sanırım Galatasarayla maç yapıyoruz.Ve Gökdeniz sahanın ortasına yığılıveriyor.Anlatırken bile bir tuhaf oluyorum hala...Sonra ambulanslar geliyor.Alıyorlar onu.Ve vefat haberini alıyoruz.Nasıl berbat bi geceydi anlatamam.Sırılsıklamdım uayndığımda...O sebepten yine kimse kusura bakmasın,maç boyunca maçı almakla birlikte,onun sağlıklı olması içindi dualarım...Çok şükür ki hiçbirşey olmadı.Allah korusun............."
Seviyorumseni...Hep böyle güzelol sen ya....Seviyorum seni
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Gökdeniz çok iyi oynayabilen ancak çok iyi sonuç alamayan topçuların kralı.Bugün yine bulduğu üç pozisyonu harcarken takımın 6 golle en fazla gol atan futbolcusu olmasıda onu anlatmak için yeterli sanırım.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
neyse saglik olsun
Yorum