Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya son vuruşları neden başaramıooorr ya umuta fln pas atma yerden yuvarla şu topu
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• bi tek maçç esnasında sana küfür etmiyorum gökdeniz...
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi tek maçç esnasında sana küfür etmiyorum gökdeniz...
        Ben de en çok Gökdeniz'e laf söylerim maç boyunca. Çünkü en büyük beklentilerim ondan....
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• valla helal olsun bu adama başka dicek bişeyim yok...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Gökdeniz'in sağ çarprazdan gol attığını hatırlamıyorum. Topa o noktadna hiç iyi vuramıyor ama soldayken topu sağına çekti mi ancak çok iyi şut atabiliyor...
            Doğru tespit.
            Demek ki sağ ayağının dışını kullanamıyor.

Yorum

• çok iyi bir yetenek Trabzon için .Arkandayım gökdeniz sen olmasan bu takımdan bişey çıkmaz
              MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• gökdeniz topa vurulacak yerde vurmuyorsun vurulmayacak yerde vuruyorsun çok garip bir oyuncusun...dün iyi oynadın ama şu son vuruşları bir türlü beceremedin yaaa

Yorum

• aynen katılıyorum.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ya hakkaten bu adamın hastasıyımda şu son vuruşları harbiden berbat.neden bitirişi yapamio anlamadım.

Yorum

• manisa maçında gol bekliyorum senden GÖKDENİZ...!

(UEFA)

Yorum

• haydi gökdeniz gollere devam manisadada coştur bizi.

Yorum

• gökdeniz için söylecek kelime bulamıyorum tek kelime ile trabzona değil türkiyeye bir boy büyük gelen bir futbolcu onu avrupanın devlerinde oynarken görmeyi çok isterim

Yorum

• bu senede takımı sırtlayan oyuncuların basında gelıyo ınsallah boyle devam eder

Yorum

• Git Gökdeniz'im git.. Yol yakınken git.. O güzel futbolla haketmiyorsun bu takımı.. Daha iyi yerlere layıksın..

Bir takım düşünün 10 ruhsuz arasında onuruyla oynayan bir futbolcu olsun..Aldığın para , bu kulupten yediğin ekmek ananın ak sütü gibi helaldir.

Var ol Gökdeniz!
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Eğer Ersun Yanal'ın yerinde olsaydım her idmandan sonra Gökdeniz'e şut çalışması yaptırırdım.
                                Günde 200 şut çeksin. Yavaş yavaş kaleyi bulur. Ha Gökdeniz şu an ligde gol kralı.
                                Bu da enteresan bir ironi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim