takımın yarın maçı var.. acaba takımın bundan haberi var mı? böyle planlama mı olur arkadaş.. bırakın çocuklar sabaha kadar sevinsin!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımın yarın maçı var.. acaba takımın bundan haberi var mı? böyle planlama mı olur arkadaş.. bırakın çocuklar sabaha kadar sevinsin!!
yarın onları en az 60 bin kişi bekliyor olacak..
Bize de enerjileri kalsın.. hepsi sarhoş gibi davranıyor..
Şaka bir yana iki günde 100 binin üzerinde bilet sattı başkan..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 14.05.2022, 22:28.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Denizden çıkarma yapıp kutlamalara donanma havası katan etkinlikler ve Kupa töreni mükemmeldi ama aynı mukemmeliyeti davet edilen sanatçılarda göremedim..Etkileşim açısından daha bilindik şarkıcılar davet edilmesi gerekiyordu..
Yarın Olimpiyattayız kupayı görmek bizim de hakkımız..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek sabaha kadar eglensin..
yarın onları en az 60 bin kişi bekliyor olacak..
Bize de enerjileri kalsın.. hepsi sarhoş gibi davranıyor..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu diyorum ben de.. maç bugün oynansa kutlama yarın yapılsa olmaz mıydı sanki? planlama çok yanlış..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenizden çıkarma yapıp kutlamalara donanma havası katan etkinlikler ve Kupa töreni mükemmeldi ama aynı mukemmeliyeti davet edilen sanatçılarda göremedim..Etkileşim açısından daha bilindik şarkıcılar davet edilmesi gerekiyordu..
Yarın Olimpiyattayız kupayı görmek bizim de hakkımız..
Yorum
Yorum