Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Hani Shakira yengemiz yok Pique ile beraber Şampiyonluk Kutlamalarını izleyecekti ve sonrası malum Şampiyonlar Liginde oynayacağız Pique transferi olacak...
Gerçekten Efsane Şampiyonluğun Kupa Törenide Efsane Oldu.İnşAllah zaten Şike Davası konusunun başlığıda aynen böyle olacak Trabzonspor'un hakkı olan 2010 ve 2011 Şampiyonluk Kupası Trabzonspor'a iade edildiği zaman Şampiyon Trabzonspor! 2010 Ve 2011 Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR! aynen böyle olacak.
Daha bu başlangıç 10 Şampiyonluk ve 2. Yıldıza Kadar durmak yok aynen devam...
30 Nisan'da stattakiler olarak en az biz eğlenmiştik. Asıl olay meydandaydı. Sonra Yenikapı'yu izleyince biz şampiyonluk kutlamamışız ya diyordum.
Dün akşam statta öyle bir kutladık ki hayatımın en güzel gecelerinden biriydi. Günün en iyi ismi Burak Yeter'e kimsede enerji kalmadı düşünün. Keşke daha önce çıkaydı.
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı,herkesin gözlerinin içi güldüğü,yüzünde tebessümün eksik olmadığı birgün yaşadık.Hele benim gibi orta yaş kuşağından olanların artık çocuklarina anlatacak güzel bir şampiyonluk anısı olacak.Darısı önümüzdeki senelere inşallah.
Bu şehrin bu taraftarın böyle bir mutluluğa ihtiyacı vardı.Emeği geçen herkese birkez daha sonsuz teşekkürler.Çok gururluyum çünkü Trabzonsporluyum.
Dün akşam inanılmaz şeyler yaşadık, gördük... İnanılmaz!
Ağababaları gelse daha iyisini yapamaz.
Akşam 6-7 saat kalkamadık tv başından, muhteşemdi.
Yenikapı sonrası taam eğlendik bitti, bu coşku-kalabalık daha zor toplanır dedim, dün tarihi anlar yaşandı.
Sanmayın ki biter, bitecek sanma, bugün Olimpiyat da da yıkacağız İstanbul u tezahürat ile, İZLEYENLERE; YENİ GELMEDİK, GERİ GELDİK
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum