Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yenişafak yapıyor bu işi
      ( ゚д゚)

Yorum

Kutlamalari birbiri ile yariştirmaya gerek yok! Hepsi kendi içerisinde en değerlisi..
        Trabzon' daki kutlama da muhteşem istanbul yenikapidaki kutlama da muhteşem.

[ATTACH]21423[/ATTACH]

Yorum

Ali Koç uykusunda bunu görüyordur. Kurukafa görünümlü Ts şampiyonluk kutlaması. Kabusları olduk kabusları

FSQvfvLXEAAvK3r.jpg
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Muhteşem!

Yorum

20:00 gibi evden çıktım, marmaraya bindiğimde millet dönmeye başlamıştı. Yenikapı ya geldiğimizde istasyon dönenlerle doluydu.. yol boyunca binlerce kişi dönüş yolundaydı 21 de alana girdiğimde çıkanlar kadar alana girişler de vardı ve yine de alan hıncahınç doluydu.
              Söylemem o ki toplam giren çıkana bakınca söylenenden çok çok daha fazla kişi katıldı.

Yorum

Bugün geçerken gördüm.Arçelik Çayırova Çamaşır makinesi fabrikasında dev trabzonspor bayrağı dalgalanıyordu... Bu ali koç kıçını yırtıyor ama kendi fabrikasından bile haberi yok

Yorum

Canım dedem Trabzonlu olmama rağmen beni Trabzonsporlu yaptın hiç pişman olmadım ailemden sonra en değer verdim olgusun sen Trabzonsporum iyiki varsın hep varol.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yeni taraftarlar edinmek adina muthis firsat. Mero gibi trabzonsporlu sanatcilarla is birligi yapmak lazim.
                    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

165K likes, 4,775 comments - spor on May 8, 2022: "İnadıyla şampiyon, karakteriyle şampiyon 🏆".

Harika!
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        20:00 gibi evden çıktım, marmaraya bindiğimde millet dönmeye başlamıştı. Yenikapı ya geldiğimizde istasyon dönenlerle doluydu.. yol boyunca binlerce kişi dönüş yolundaydı 21 de alana girdiğimde çıkanlar kadar alana girişler de vardı ve yine de alan hıncahınç doluydu.
                        Söylemem o ki toplam giren çıkana bakınca söylenenden çok çok daha fazla kişi katıldı.
                        Biz saat 22 sıralarında çıktık..çıkarken orada bulunan motorize polis ekipleri 20:45 gibi alana toplam 200 bin kişiden fazla kişi girdi dedi..

Bu saatten sonra girenlerin sayısı ,o saate kadar girenler kadar oldu.. karanlıkta sayı vermek çok zor ancak dediğin gibi girip çıkanların sayısı yarım milyonu aştı..

Bu tahminlerin çok üstünde.. şu an Türkiye de bu kalabalığı o alanda toplayacak bir başka güç kaynağı yok..
                        En son Yiğit SARI tarafından düzenlendi; 09.05.2022, 08:50.
                        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Başkanın konuşmasına bak bir de koç un konuşmasına..

Büyüksün başkanım
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Büyük TS taraftarı İstanbul'u da fethetti dün. Hak ettik.

Şunu da unutmayalım:

Antalya maçında skor 2-2 olunca golü atan oyuncunun hemen topu alıp santraya koşması,Güray ve Nuri'nin artistik hareketlerini unutmayalım. 38 yıldır o büyük anı beklemiş, 1 haftadır hazırlık yapmış, dünyanın dört bir bir yanından gelmiş insanların sevincini yarım bırakmak fair play ile örtüşmez. Al 1 puanını git. Sana da yarıyor bize de. Küme düşüşün bizim elimizden olur inşallah.

Dün Bolu'da Samsun'a çaktılar 2-1. İkinci ligde sürünsünler. Bayraklarımızı kesen soysuzlar
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

"Farklıyız. Karakterimizle şampiyon olduk".

Başkan Yenikapı'da yanında duran birine yeni sloganımız bu, not al dedi. Üçlü çektirme anı da muhteşemdi.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

Kulübün resmi düzenlediği organizasyon olmadığı için 2 derneğin elinden bu kadarı geldi sadece muhtemelen. Pendikspor bile murat, simge ikilisiyle otoban kenarında kutlama yaptı 500 kişiye. Yani kulübün yaptığı daha farklı olacaktır tabii. 2 kutlamamız da taraftar içerisinde gerçekleştirildi aslında.

Yorum

Çalışıyor...
                                X