şampiyon trabzonspor!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
3 mayıs sabahına uyandım ve gene şampiyonum.
Acayip mutluyum.
Hatta bir tonya türküsü dinledim. Türküde diyor ki: "karışma çirkinlere da nazar olursun nazar"
Biz kendi mutluluğumuzu doyasıya yaşayalım. Uzaktan duyduğunuz çakalların ulumasıdır. Boşverin.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizans itleri salyalarla beraber afkurmaya devam ediyor ne koymusuz bu sikeci adilereTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemde nasıl. Şampiyonluk dan fazla belki de muhteşem kutlamalarimiz. Dünyaya yayildi resmen.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyiki muslumaniz türküz yoksa hem ircilikla hem dinimizle alay ederdi bu serefsizler okadar kudurmuslarAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Şansal Büyüka yazdı: Gölge etmeyin yeter
Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka; Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun Trabzonspor olmasını, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın ligdeki durumunu ve haftanın maçlarından öne çıkan olayları 'Dobra Dobra' köşesinde değerlendirdi. İşte Şansal Büyüka'nın yazısından satır başları...
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Bu şampiyonluğun altında bir şey aramayın” dedi. Haklı... Bizde adettir; kim şampiyon olursa olsun, rakip camialar ve taraftarlar o şampiyonluğu küçültmek, gölge düşürmek için ellerinden geleni yaparlar. Gerçeği kabul edelim; bu sezon Trabzonspor’un çok haklı kazanılmış bir şampiyonluğu var.
- Trabzonspor aslında Antalya beraberliği ile değil, ligin ilk yarısı sonunda Fenerbahçe’den 14, Beşiktaş’tan 18, Galatasaray’dan 19 puan öne geçerek ve çok etkili futbol oynayarak, bu şampiyonluğu resmi olmasa bile, fiili olarak ilan etmişti.
- Trabzonspor bu ligi çok iyi bilen ve uyum sorunu çekmeyeceği çok açık belli olan Dorukhan, Berat, Edin Visca, Bakasetas, Siopis gibi futbolcuları transfer ederek, şampiyonluğa giden yolu hem kolaylaştırdı hem kısalttı.
- Trabzonspor ligin ilk yarısındaki büyük performansı ikinci yarıda gösteremedi. Ancak çok uzun süreli stoper sıkıntıları, bazı maçlarda devşirme stoper oynatmak zorunda kalmasına, orta alanın iki beyni Marek Hamsik ve Bakasetas’tan ikinci yarının çok büyük bir bölümünde yararlanamamasına, Nwakaeme’nin sakatlıklarına rağmen sarsıldı ama yıkılmadı.
- Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi, haklarını teslim edelim, kulübü örnek biçimde yönettiler. Para sıkıntısı, herhangi bir sorun çıkmadı. Çıktıysa da, “kol kırılır yen içinde kalır” misali kıvılcım ateşe dönmeden söndürüldü.
- Trabzonspor Yönetimi, Başakşehir’e şampiyonluğu kaybettikleri sezonda olduğu gibi her kötü sonucu hakemden bilmedi. Bu defa her şartta sessiz kaldılar ve futbola odaklandılar. Allah’ı var, hakemler de genel anlamda Trabzonspor’un canını sıkacak düdükler çalmadılar.
Şampiyonluklar, sezon başında demeç vererek, camiaya temelsiz açıklamalar yaparak gelmiyor. Gereğini yapacaksın, şampiyonluğun tohumlarını atacaksın, iyi bakacaksın sonra ödülünü alacaksın.
Temel var, sistem var, akıl var, idari ve teknik beceri ile başarı var. Saygı duymak ve alkışlamak lazım... Trabzonspor’a saygı duyuyor ve alkışlıyorum.
Şampiyonluğun mimarları
Uğurcan: Türkiye’nin en büyüğü... Eğer kaledeyse ekstradan yaz 10 puan daha...
Dorukhan: Sağ bekte süper, orta sahada süper, neresi boşsa, orada süper...
Vitor Hugo: Geri dörtlünün sigortası... Mükemmel oynadı.
Siopis: Üçüncü nesil Rıza Çalımbay... Yani Atom Karınca... Bu ne ciğer be kardeşim...
Edin Visca: Az zamanda çok iş yaptı.
Bakasetas: Ligin ikinci yarısında durduğuna bakmayın. İlk yarıda takımı şampiyonluğa taşıyan adamdı.
Marek Hamsik: Dünya markası, Trabzonspor’un şampiyonluk imzası oldu.
Nwakaeme: Herkes bir yana, Nwakaeme bir yana... Yaktı, yıktı, geçti.
Cornelius: Her golünde Sümela manastırı gibi yükseldi. Bulutlarla akraba gibiydi.
Avcı’ya çok yakıştı
Şampiyon hoca Abdullah Avcı, “Termometre” gibi değil... Sıcak havada başka, soğuk havada başka ölçmüyor. Tavrı; galibiyete göre başka, mağlubiyete göre farklı olmuyor. Her şartta kendisi gibi, sahici... Rol kesmiyor, doğal yapısından ayrılmıyor. Efendi, çelebi... Hatır nedir, dost nedir biliyor. İşini ayrı tutuyor, dostluklarını ayrı...
Çalışkan... Gözlerimle gördüm, kaç defa gördüm biliyorum; ekip çalışmasına inanıyor, “ya ben, ya ben” demiyor. “Ya biz, ya biz” anlayışına sahip... En önemlisi, ekibinin görüşlerini dikkate alıyor.
Yıllardır çok hak ettiği bir şampiyonluğa gecikmeli de olsa, ulaştı. Bu şampiyonluğun Abdullah Avcı’ya çok yakıştığını söylemeliyim.
Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı
Trabzonsporlu taraftarlar şampiyonluğu kutlarken, Kadıköy ve Beşiktaş’ta engellerle karşılaştılar, küçük çaplı saldırılara uğradılar. Bu asla kabul edilemez. Şampiyon olan çevreyi rahatsız etmeden, taşkınlık yapmadan bu ülkenin her ilinde, her karış toprağında kutlama yapabilmeli...
Trabzonspor taraftarı da bu ülkenin her karış toprağında gönül huzuru ile kutlama yapabilmeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı Fenerbahçeli taraftarlar da yapabilmeli...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum