İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon meydanı dünya çapında ses getirdi. Hala videolarını seyrediyorum.
ŞAMPİYON TRABZON!İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Ben buraya twiti neden linksiz koyamıyorum, beceremedim siz tıklayın.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 14:21."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
güzelllll..sevindim..
Giresun ve Rize tebriğine de sevindim..
biz niye ANKARAGÜCÜ nü tebrik etmiyoruz..
ayrıca bizimle ilgili olumlu hiçbir şeyi kaçırmayan Şanlıurfasporla ilgili hiç Tweet atmıyoruz..
Orduspor
@orduspor
·
1 May
2021-2022 Spor Toto Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan
[MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION]
’u tebrik ederiz.
Şanlıurfaspor
@Sanliurfaspor
·
30 Nis
Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION]
’u ve taraftarını tebrik ederiz.En son alperrr tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 14:51.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Kupa Trabzon'da mı kalkar İstanbul'da mı bilemem ama bildiğim bir şey varsa o da şudur bu kupa kaldırıldığı gün Özkan Sümer'in mezarına getirilmelidir..
Ne diyordu Özkan Hoca "bize o sevinci yaşatmadılar" diyordu..
Belki bir yerlerden bizi görüyorsundur Özkan hocam Trabzon doyasıya sevincini yaşıyor..Bu kez sevincimizi övüncümüzü çalamadılar..Rahat uyu efsane..
Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa Trabzon'da mı kalkar İstanbul'da mı bilemem ama bildiğim bir şey varsa o da şudur bu kupa kaldırıldığı gün Özkan Sümer'in mezarına getirilmelidir..
Ne diyordu Özkan Hoca "bize o sevinci yaşatmadılar" diyordu..
Belki bir yerlerden bizi görüyorsundur Özkan hocam Trabzon doyasıya sevincini yaşıyor..Bu kez sevincimizi övüncümüzü çalamadılar..Rahat uyu efsane..
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Serkan Korkmaz (Aspor):
Trabzonspor'un şehirdeki şampiyonluk kutlamaları şampiyonluk kadar değerli. Bunu organize edenlere ödül, prim verilmesi lazım. Harika bir PR çalışması. Dünyadaki unutulmaz şampiyonluk kutlamaları arasına girer. Emeği geçenleri ve DJ kutluyorum. Hatta Abdullah Hoca'nın kasket modası da güzel bir işti.
Lütfü Özel (TRTSPOR):
Kutlamalarda silah atılmış ancak çok şükür ölü veya yaralı olmaması sevindirici. Demek ki hazırlanan o harika video etkili olmuş.
YES (Aspor):
Trabzonspor'un 1 dakikalık şampiyonluk kutlamaları videosu 200 milyon kişi tarafından izlendi. 8 Mayıs'ta İstanbul Yenikapı'da kutlamalar yapılacak. Altay maçından sonra da esas kutlama Trabzon'da yapılacak. Altay maçının Trabzon'da oynanma ihtimali zor gözüküyor hatta ceza bekleniyor. Yönetim şayet bu maçın başka bir stadda oynanması ihtimaline karşın daha sonra kupanın mutlaka Trabzon'da kaldırılmasını düşünüyor dedi. İlk olarak 100.000 adet şampiyonluk forması basılacak. 400-500 TL'den satışa sunulacak.
Gökhan Keskin (Aspor):
Duyumlarıma göre Altay maçı Ankara'da oynanacak. Yönetimin daha sonra kupanın Trabzon'da verilmesini istemesi de gayet doğal ve doğru.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 15:15.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu heykel işine 1000 kişi değilde 150 iş adamı dahi katılsa 10 milyon avro ederki oda çok iyi para hadi ağanın eli tutulmaz bizim Zonguldağın bile en zenginlerinin hepsi Trabzonlu hadi sıra sizde Ağalar bekliyoruz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzelllll..sevindim..
Giresun ve Rize tebriğine de sevindim..
biz niye ANKARAGÜCÜ nü tebrik etmiyoruz..
ayrıca bizimle ilgili olumlu hiçbir şeyi kaçırmayan Şanlıurfasporla ilgili hiç Tweet atmıyoruz..
Orduspor
@orduspor
·
1 May
2021-2022 Spor Toto Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@trabzonspor<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
’u tebrik ederiz.
Şanlıurfaspor
@Sanliurfaspor
·
30 Nis
Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@trabzonspor<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
’u ve taraftarını tebrik ederiz.
En son amour_61 tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 15:40.
Yorum
Yorum