Hayırlı olsun
Tymoteusz Puchacz
Daraltma
X
-
Trabzonspor aslında Polonya pazarında iyi araştırma yapmalı. Polonyalı oyuncu ve Trabzonspor çok iyi bir birleşim, hemen hemen her seferinde harika oyuncular çıkıyor oradan. Hatta biraz baktım Glowacki scout olmuş, çok zor olmasa gerek onu scout olarak bünyemize katmak. Polonyada takılsın, futbolcu beğensin bize önersin.Yorum
-
Abdullah Hoca'nın transfer stratejisi genelde herkes tarafından bilinen oyuncular üzerineydi. Puchacz bunların biraz dışında bir profil. İnşallah katkı sağlar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
Takımda özellikle sol bekimiz kangren haline gelmişti. Artık şekilden şekile giriyorduk solu halledebilmek için ki Edgarın sakatlığıyla hepten patladıydık sol bekte. Yönetim süper iş çıkarmış buna gereksiz demek bence haksızlık.
Ayrıca 96 kadrosu ligin anasını ağlatıyordu Şota en son kafasında topu sektire sektire kaleye iniyor golünü atıyordu. Adam gibi bir orta sahamız daha olsa kadro resmen level atlayacaktı. Kingladze için de o zaman Faruk başkan gereksiz, kasada para bırakıcam, içinden geçeriz ligin demişti. Zurawskiler, Yusuflar... akşam pazarı kafasından buralara evrilmek kolay olmadı. Başkan doğrusunu yapıyor. Şampiyon olmak istiyorsak gerekeni yapıcaksın."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
-
-
3 rakibin de havlu atmış hocasiz, rotasyonun o bölgede olmasada derin ve konferans ligi maçlarında rotasyon oyuncusu olarak kullanılan bir oyuncu,opsiyon olsaydı bu kadar önyargılı olmazdım ama bu şekliyle hala kafama yatmıyor, inşallah beni yanıltır faydalı olurAnlamayacak ne var ki stoper yedeğini sol bek oynatmak zorunda kalmamak, devşirdiğin ve durmadan sakatlanan Trondsen'e güvenememek ve İsmail. Bunların yerine iyi olduğunu düşündüğün bir sol bek alıyorsun ve yarım dönem için 600bin maliyet hiç bir şey. Keşke opsiyon olsaydı ve keşke daha çok paramız olsaydı ama bu şartlarda böyle
Trondsen elden çıkarılır gibi duruyorEn son alikk tarafından düzenlendi; 10.01.2022, 21:16.Yorum
-
bu arkadas sene sonu en büyük keskemiz olacak. bunuda buraya birakim.
neden bilmiyorum ama harbi ligin en iyi bek performansini bekliyorum. cok cok inaniyorum ben bu cocuga.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPORYorum
-
Biz işimizi sağlama alalım bütçemiz yettiği kadarıyla da onlar ne yaparsa yapsın. Şuan yana yakıla stoper aradığımız için sol bek'i optimum şartlarda çözmek kötü bir fikir değil bence3 rakibin de havlu atmış hocasiz, rotasyonun o bölgede olmasada derin ve konferans ligi maçlarında rotasyon oyuncusu olarak kullanılan bir oyuncu,opsiyon olsaydı bu kadar önyargılı olmazdım ama bu şekliyle hala kafama yatmıyor, inşallah beni yanıltır faydalı olurYorum
-
gadromuz yeterli diyenlerden biri daha... sen ismaille devam et 2 maçta patlatsın seni ozman görürüm tekrar böyle düşünebiliyormusun..yahu amaç sadece bu ligte şampiyon olmak değil.bunun avrupası var diğer seneleri var b,raz geniş düşünün.600 k çok para diyosun o paraya kaçtane gereksiz adam oynuyor şuan3 rakibin de havlu atmış hocasiz, rotasyonun o bölgede olmasada derin ve konferans ligi maçlarında rotasyon oyuncusu olarak kullanılan bir oyuncu,opsiyon olsaydı bu kadar önyargılı olmazdım ama bu şekliyle hala kafama yatmıyor, inşallah beni yanıltır faydalı olurYorum
-
Önümüzdeki senenin planlaması diyorsunuz adam opsiyon yok ki,bu sene ne verecek verecek olsa adam Bundesliga da oynatırdi bir maç oynamaya değer bulmamış, İsmail olmaz trondsen oynar,olmadı peres i çekersin sağ beke dorukhan Serkan, bana fuzuli geldi arkadaşlar çok da uzatmaya gerek yok umarım sizin dediğiniz gibi verimli olacaktır ayrıca opsiyon olsa on numara bulurdum belirttim zaten bunu da,gadromuz yeterli diyenlerden biri daha... sen ismaille devam et 2 maçta patlatsın seni ozman görürüm tekrar böyle düşünebiliyormusun..yahu amaç sadece bu ligte şampiyon olmak değil.bunun avrupası var diğer seneleri var b,raz geniş düşünün.600 k çok para diyosun o paraya kaçtane gereksiz adam oynuyor şuanEn son alikk tarafından düzenlendi; 11.01.2022, 13:54.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum