Union Berlin 5 milyon euro opsiyon istiyor deniyordu. 5 bile olsa bir opsiyon olsa iyi olurdu.
Tymoteusz Puchacz
Daraltma
X
-
Hayırlı olsun inşallah uzun yıllar hizmet eder.Yorum
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Bana Rocky filmindeki Rus boksör havası verdi.
Sözleşmeye zorunlu olmamak koşuluyla en azından 4-5 civarı opsiyon koydursaydik her iki tarafı da mutlu edecek anlaşma olurdu ama masada Almanlara yenilmisiz.
İyi oyuncuysa izlerken hem mutlu edecek hem de acı verecek, ilginç bir transfer izleyelim görelim ama içimden bir ses iyi oyuncu diyor. Yeter ki iyi oynasın, basarız parayı alırız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Çok şükür nihayet bir sol bek. Her halükarda işmizi görecek. İsmail felan olacak iş değildi.
YES'in demesine göre de 200 bin kulübüne + 350 400 bin de maaşıymış. Opsiyon koydurtmak için de hala uğraşıyormuşuz. Yeme de yanında yat
Süper.
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Opsiyon da olursa harika olur. Sörloth'ta olduğu gibi 6'ya alırım ama 9'a salarım gibi garip detaylar olmasın da
Yorum
-
-
Peşinen söylüyorum videolar dışında hiç izlemedim ama tutacağına dair hislerim kuvvetli.
Sene sonunda bonservisi ödenip alınır. Şimdiden karşısındaki açık oyuncularini omuzlayip topu kaptigini ve kaptığı toplarla rakip ceza sahasına yıldırım gibi indiğini görebiliyorum.Yorum
-
sonunda sol bekimiz gelmiş. canlı hiç maçını izlemedim. ismail veya trondsenden kötü olma ihtimali düşük. o yüzden iyi transfer gibi görünüyor. devre arası major eksiklikleri gidermek zordur. galiba satın alma opsiyonu yokmuş, olsun problem yok sene sonuna kadar bizi idare etsin yeterli. gerisini sene sonu düşünürüz. hayırlı olsun.Yorum
-
-
valla şampiyon olalımda opsiyonu filan sonra düşünürüz yeter ki sene sonuna kadar iyi işler çıkartsın.sene sonu gider marceloyu alırız
valla bizim takıma gelmesini istediğim tek adam şuanda marcelo..
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum