Halen KAP gelmedi?
Tymoteusz Puchacz
Daraltma
X
-
-
prime döneminde (5-6 yıl önceye tekabül eder) gelmiş geçmiş en iyi sol bek performansını gösterdi bence. fakat fiziken o kadar hızlı çöktü ki 30'dan sonra, futbolu bırakma ihtimali falan konuşuluyor. aşırı yavaşladı ve temposunu kaybetti. böyle transfer lazım değil bize. polonyalı tutarsa bonservisini almaya çalışmak daha mantıklı.Yorum
-
Okunması zor isme sahip adamları bu takımda görmek beni mutlu ediyor sanki kesin başarılı olacakmış diye düşündürüyor. Bir de bundesliga ile burayı bir tutmamak lazım. Yeteri kadar iyi hücumu varsa kimse oraya saldıramaz kolay kolay Rosier örneğinde olduğu gibiOMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Profesyonel futbolcu Tymoteusz Puchacz'ın, 2021-22 futbol sezonu sonuna kadar 200.000.-EUR bedelle geçici transferi konusunda, Union Berlin Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.
Profesyonel futbolcu Tymoteusz Puchacz ile 2021-22 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2021/22 futbol sezonu ikinci yarısı için 400.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek yıllık ücretin %10'u ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 10.01.2022, 16:33.Yorum
-
-
Toplam maliyet 600K yarım dönem için tuzlu olmuş, üstüne opsiyon da yok.
Buradan adamın iyi olduğunu, takımının bırakmak istemediğini, bizim tarafın da beğenerek aldığını görüyoruz.
Giresun maçıyla başlar heralde formayı giymeye, hayırlı olsun.
Wakaeme, Edgar, Denswil ile birlikte yazın ki bir diğer merak konumuz da kendisi olacak sanırım...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
Anlamayacak ne var ki stoper yedeğini sol bek oynatmak zorunda kalmamak, devşirdiğin ve durmadan sakatlanan Trondsen'e güvenememek ve İsmail. Bunların yerine iyi olduğunu düşündüğün bir sol bek alıyorsun ve yarım dönem için 600bin maliyet hiç bir şey. Keşke opsiyon olsaydı ve keşke daha çok paramız olsaydı ama bu şartlarda böyle
Trondsen elden çıkarılır gibi duruyorYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
valla bizim takıma gelmesini istediğim tek adam şuanda marcelo..
Yorum