1 sezon boşa geçti resmen. abdullah avcı sen ne büyük bir belasın. adamı yerinde oynatmayıp gitti kanada koyup sakatlanmasına vesile oldu.
Dorukhan Toköz
Daraltma
X
-
-
Sezon bitmeden başka takımla anlaşmasını izleyebiliriz. Ya sözleşmesini uzatalım yada satışa çıkaralım , bunun da bedavaya gidişini izletirecek yönetimi kabul etmiyorumRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...Yorum
-
Yorum
-
Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...Yorum
-
-
-
Sağbekte oynar bu sene,bence bek performansı ortasahadan iyi,temposu iyi ama pas kalitesi kötü bir ortasaha oyuncusu için..THE NORTH REMEMBERSYorum
-
-
İnsan hiç mi bakmaz kendine.Kız arkadaşıyla birlikte İstanbul'da yaşamayı istiyor bence.Yorum
-
şu yukarıdaki fotoğraf kendisinin takımdan gönderilme sebebidir. sezon sonlarına doğru takımla çalışmalara başladığı halde aradan kaç hafta geçti gram ilerleme yok. bacaklarını geçtim giydiği antrenman t shirtine bakın vücudu yağ bağlamış. düzenli oynayan bir futbolcunun öyle vücudu olmaz.Yorum
-
-
Yorum
-
İlk fırsatta kriz çıkarmasını bekliyordum zaten lakin s.asan veya doğucan oynatan takım bu adamı silemez yok öyle yağmaBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
fesih falan gelirse yönetim hain oğlu haindir. ya eşşşek gibi oynayacak ya da en az 3-4 milyon euro getirip gidecek. ya da kend başına antrenman yapacak ekici gibi 2 sene daha. 3 kuruş maaşı var zaten, ibretlik bir vaziyete sokmalıyız kendisiniYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum