Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dorukhan Toköz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi topçu ama Güvenilip yola çıkılacak oyuncu değil, ya sakatlanır ya sorun çıkarır değişik bi uşak…
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• sözleşme feshi kap geldi

(UEFA)

Yorum

• Eline ne kadar para verdik ? Kulüpü cocuklar yönetiyor, KOMIK.

Yorum

• Bence bu kadar çabuk oyuncu kaybetmemeliyiz. Dorukhan yönetilmesi zor bir karakter fakat yöneticilerin görevleri de zaten oyuncuları yönetmek.
          Tüm sakatlık döneminde Trabzon dışında kalmasına izin vererek oyuncuyu zaten siz kaybettiniz.
          Biz de sporculuk dönemlerimizde sakatlandık, operasyonlar geçirdik fakat her antrenmanda kenardan arkadaşlarımızı izledik, takımımıza destek olduk. Dorukhan da pekala bu dönemde Trabzon'da olabilirdi. Mental olarak da takımdan ve spordan kopmamış olurdu.
          2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• İnsanlarla ilgili ağır konuşmak istemiyorum ama bu yönetimin yaptığı artık hainlik seviyesine vardı. Bile isteye takımı zarara uğratıyorlar.
            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Şampiyon kadronun oyuncusudur. Ne yanlış yaptığını bilmiyoruz. İki söylentiyle taraftarın önüne atıldı. Yolu açık olsun.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Adam bedava gitti niye teşekkür ettik onu anlamadım.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• D: alo baskan ben mutlu degilim, ne yapabiliriz.
                  ED: Feshi hazirliyorum canim benim, sen kafana takma

Yorum

• Bizim yönetim kadar salak yok.
                    Adam fesih istedigine göre Istanbulda kulüplerle görüsmüstür menajeri. Sizde para kazanacaginiza belese gönderin.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl başka takıma gidebilir ki 1 sene sözleşme uzatma opsiyonu var
                      Ne demek istediğimi şimdi anladın mı kardeşim, Dorukhanın ve yönetimin davranışları zaten bunun sinyalini veriyordu her zaman ki gibi her ne kadar müzmin fiziki ve mental sakatlığı olsada takımdaki en iyi yerliyi bedavaya rakiplerine kaptırdık.
                      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Beşiktaşa gider geri bu, şenol çekmiştir bağlamayı
                        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Dorukhan Toköz

Gitmek isteyen oyuncuyu tutmanın hiç bir manası yok. Para kazanıp göndermek lazım. Dorukhan bence tembelliğinden gitmek istemiştir.
                          En son omondoles tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 15:22.

Yorum

• Ligden düşmemeye oynayan Kasımpaşa gibi takımlar bile oyuncu satabiliyorken bizim bunu beceremememiz ahmaklık...
                            ***GeNÇ***

Yorum

• Şampiyonlukta büyük emeği var. Yerli bakımımdan da çok kritik bir oyuncuydu ama sakatlıktan çok kötü döndü. Bilmiyorum sebebi belki tembelliğidir ama bu sezon zerre beklentim yoktu. Özel hayatına saygısızlık olmasın ama kız arkadaşını gördüğüm anda bu adam gider demiştim. Gerisi yönetimin beceriksizliği.
                              En son kaçarava tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 21:13.

Yorum

• Şampiyonluktaki katkısını unutamayız fakat yerli kuralı ortadayken ideal 11'inde yer alması gereken bir oyuncuyu kadar kolay bırakmak doğru değildi. Hayırlısı olsun...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X