İyi topçu ama Güvenilip yola çıkılacak oyuncu değil, ya sakatlanır ya sorun çıkarır değişik bi uşak…
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dorukhan Toköz
Daraltma
X
- 
 - 
Bence bu kadar çabuk oyuncu kaybetmemeliyiz. Dorukhan yönetilmesi zor bir karakter fakat yöneticilerin görevleri de zaten oyuncuları yönetmek.
Tüm sakatlık döneminde Trabzon dışında kalmasına izin vererek oyuncuyu zaten siz kaybettiniz.
Biz de sporculuk dönemlerimizde sakatlandık, operasyonlar geçirdik fakat her antrenmanda kenardan arkadaşlarımızı izledik, takımımıza destek olduk. Dorukhan da pekala bu dönemde Trabzon'da olabilirdi. Mental olarak da takımdan ve spordan kopmamış olurdu.2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !
Yorum
 - 
Bizim yönetim kadar salak yok.
Adam fesih istedigine göre Istanbulda kulüplerle görüsmüstür menajeri. Sizde para kazanacaginiza belese gönderin.
Yorum
 - 
Ne demek istediğimi şimdi anladın mı kardeşim, Dorukhanın ve yönetimin davranışları zaten bunun sinyalini veriyordu her zaman ki gibi her ne kadar müzmin fiziki ve mental sakatlığı olsada takımdaki en iyi yerliyi bedavaya rakiplerine kaptırdık.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl başka takıma gidebilir ki 1 sene sözleşme uzatma opsiyonu varRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
 - 
Şampiyonlukta büyük emeği var. Yerli bakımımdan da çok kritik bir oyuncuydu ama sakatlıktan çok kötü döndü. Bilmiyorum sebebi belki tembelliğidir ama bu sezon zerre beklentim yoktu. Özel hayatına saygısızlık olmasın ama kız arkadaşını gördüğüm anda bu adam gider demiştim. Gerisi yönetimin beceriksizliği.En son kaçarava tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 21:13.
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum