Trabzonspor için büyük bir kayıp değil fakat bu kadar da kolay serbest kalmamalıydı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dorukhan Toköz
Daraltma
X
- 
doğucan ve serkan gibi oyunculara muhtaç kaldığımız için dorukhan bence büyük bir kayıp iki mevkide de faydalandık. ama formda bir dorukhan tabi ki. form tutması uzun bi zaman alınacakmış gibi görünüyor ve sakatlanma ihtimali çok yüksek üstüne bi de ayrılma talebi. çok saçma bulsam da bu noktada çok seçenek yoktu sankiİlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için büyük bir kayıp değil fakat bu kadar da kolay serbest kalmamalıydı.
Yorum
 - 
1 sene sakat diye bak sonra bedava yolla ne guzel yonetiyoruz ozaman 1 sene önce neden anlasip yollamadiniz bu yonetim kimi kandırıyorYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
 - 
Öncelikle emekleri ve şampiyonluk golü için teşekkürler.Çok özel bir oyuncu oldu bizim için.
Ancak Dorukhan kafada bu şehri bitirmiş.Kaldı ki bireysel çalışmalarında İstanbul'daydı.Sakatlık dönüşü berbat bir halde döndü.Ben Dorukhan'ın tekrar asla form tutmayacağını düşünüyorum.
Bu taraftar Waka ve Sörloth'u kaybetti.Dorukhan bunların yanında nedir?Abartıp yönetim hoca istifa naraları atmaya gerek yok.Bu hoca iyi işlere imza atacak inanıyorum.
Yorum
 - 
Yorum
 - 
Ellemeyin iyi oldu.
Yorum
 - 
başakşehire gideceğini düşünüyordum, tuhaf
Yorum
 - 

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
 butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum