Performansı göklerde, inanılmaz, müthiş...
Dorukhan Toköz
Daraltma
X
-
-
Peres yedek kalsa laf etmem. Orta saha veya bek fark etmiyor. En üst seviyede performans vermeye devam ediyor.Yorum
-
çok büyük karakter..alınmasını çok istemişdim..
aldığı için Başkana Hocaya ve yönetime ayrıca tebrikler..
maç sonu kolbastıda bile ..Hamşik ..Djanny i ortaya getiren ..Dorukhan..
helal çocuk sana HELALLLLLLLLLLLLLL..
aldığın her kuruş helal olsun..gelmesini istemeyen çok bilmiş taraftarımızda ..
biraz başkasının aklına güvenin artık..herşeyi bilemediğiniz..çok açık ve çok net..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehantsYorum
-
3 tane peresi cebinden çıkarır, bunu peres sakatlandiginda daha ligin başında yazmıştık
şuan milli takımı anasının ak sütü gibi hakeden ligimizde sadece 3 tane yerli oyuncu var
ugurcan
kerem
dorukhanYorum
-
-
Serkan’da böyleydi hakkını verelim canını dişine takar sonuna kadar mücadele ederdi. Sene başı koita ile birlikte beni hayal kırıklığına uğratan 2 transferden biriydi ama gösterdiği performansla kalitesini ispatladı.Yorum
-
Tam bir keriz transferi oldu yav yerli ve milli bir adam taş gibi de oynuyor.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Hacı, Trabzonumuza gelen ne ilk ne son İstanbullusun...
Yüzüne bakılmayan Burak Yılmazı-M ekiciyi-Sergeni-Oktayı EN DİPTEN ALIP tekrar ARANAN ADAM yapan takımdasın, sayılanların yolundan gidersen bol küfür yersin, ama Trabzonu benimser-üstüne koymaya devam edersen Milli takımın değişmezi olursun.
Uğurcana da dedim, gaza gelmeyin, Avrupada KİMLİĞİN TÜRK oldukça size ekmek yok, ya Okay gibi boş takımlarda gezersin, ya Y Yazıcı gibi kovulursun, süper star olmadıkça kimse tutmaz seni atarlar taraftar önüne...Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Sezonbasinda yasadigin sakatliklardan dolayi, karamsar baktigim oyunculardan idin. Beni yanilttin, yüreginle oynuyorsun, aynen devam. Sagbekte süperdin, süpersin..Sen sagbekin kralisin ama Perez cezali olmasa yine vasat bir Ortasaha performansi ile Konya macinda görecektik seni..Abdullah Avci sansi, bize maci kazandirdin“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Aynı endişeler içindeyim. Yaşım gereği çok ihanet gördüm. Sergen'i Oktay'ı hepsine şahitim. O yüzden son Burak Yılmaz olayından sonra İstanbul'dan gelen kimseyi sevmek istemiyorum. Sonu hep hüsran oluyor. İnşallah gidecekse Avrupa'ya gider.Hacı, Trabzonumuza gelen ne ilk ne son İstanbullusun...
Yüzüne bakılmayan Burak Yılmazı-M ekiciyi-Sergeni-Oktayı EN DİPTEN ALIP tekrar ARANAN ADAM yapan takımdasın, sayılanların yolundan gidersen bol küfür yersin, ama Trabzonu benimser-üstüne koymaya devam edersen Milli takımın değişmezi olursun.
Uğurcana da dedim, gaza gelmeyin, Avrupada KİMLİĞİN TÜRK oldukça size ekmek yok, ya Okay gibi boş takımlarda gezersin, ya Y Yazıcı gibi kovulursun, süper star olmadıkça kimse tutmaz seni atarlar taraftar önüne...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum