Visca ile sahanin yildiziydi. Hayranim azmine. Ben niye oynayamiyorum diye Serkan kendisine sormali. Devsirme bir sag bek bile kusursuz oynarken sen hata üstüne hata yapiyorsun.
Bence Peres zorunlu olmadikca oynamasin. Sampiyonluk garanti olunca oynayabilir.
Sağ bekte kesinlikle Dorukhan oynamalı. Hem bruno peresten iyi hem de bu sayede siopisi oynatabiliyoruz. Ilk geldiğinde maaşı çok gelmişti hepimize ama bonservissiz olması ve verdiği katkıyla beraber bjklilerin kötü hissedeceği keriz transferi oldu gerçekten..
Nazar etmekten korkuyorum...Sağ bek olarak oynadığı tüm maçlarda karşısında oynayan oyuncuyu eziyor. Daha çalım yediğini görmedim kanat oyuncularından.
Transferinin oluşturduğu artı değer o kadar büyük ki diğer tüm transfer yanlışlarını örtüyor. Bir çok mevkide oynayabilen yerli oyuncu olması hocayı da saha içi organizasyonunda çok rahatlatıyor. Sene sonu Avrupa'ya transfer olursa yeri zor dolar. Takımda tutup aynısının sağ stoperinden bulabilirsek müthiş iş olur.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupa'ya boştayken gidemediyse daha gidemez, inşallah İstanbul biti kanlanmaz, yoksa bu modda 2-3 sene bizde banko oynar, milli takımda da kimseye forma bırakmaz artık
Özellikle tekniği tam olarak iyi olmadığı için mücadelesi, gücü ve yeterli çabukluğu ile iş görüyor, tekniği iyi olduğu halde güç sorunu olan Ömür de muhtemelen Avrupa'ya gidemeyecek ve ikisi takımın banko yerlileri olarak devam edecekler
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Avrupa'ya boştayken gidemediyse daha gidemez, inşallah İstanbul biti kanlanmaz, yoksa bu modda 2-3 sene bizde banko oynar, milli takımda da kimseye forma bırakmaz artık
Özellikle tekniği tam olarak iyi olmadığı için mücadelesi, gücü ve yeterli çabukluğu ile iş görüyor, tekniği iyi olduğu halde güç sorunu olan Ömür de muhtemelen Avrupa'ya gidemeyecek ve ikisi takımın banko yerlileri olarak devam edecekler
Öncelikle temennim bu performansı gösterdiği müddetçe kalmasından yana ama boştayken Avrupa'ya gidememe sebebi bence geçirdiği ağır sakatlık ve sakatlık sonrası iyi dönememesi. Hatta bu yüzden transferi çok eleştirildi. Şu formunu devam ettirmesi halinde gözler üzerinde olacaktır. Milli takıma da katılması piyasasını artıracaktır.
Orta sahada sadece mücadele ediyor. Ayağı iyi olmadığı için rakip sahaya yerleşemiyoruz.
Ama sağ bekte çok faydalı. Bence Peres sezon sonu gönderilmeli. Dorukhan da futbola sağ bek olarak devam etmeli.
Sağ bek olarak milli takımda 1. tercih olur ve avrupa yapabilir. Ama orta saha performansıyla zor.
Büyük ihtimalle serbest kalma bedeli de vardır.
En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 14.02.2022, 14:11.
Dorukhan'ı bize gelmeden önce teknik olarak beğenmezdim. Ama adamın çalışkanlığına şapka çıkarılır. Yeteneği belki tartışılır ama hırsı ve çalışkanlığı tartışılmaz. Mesela Berat'ın eksiği de tam olarak bu. Berat, Dorukhan'ın hırsını örnek alsın, üst seviye oyuncu olur.
Yorum