Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dorukhan Toköz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oy oy oy alev aldı o neydi öyle ? En iyi yerli orta sahaya sahibiz, ülkede daha iyi birini göremiyorum. Efsane kadroda yer alacak olmasından çok mutluyum.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Özlemişiz!
      Yarım devre yetti de arttı bile...
      [emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478][emoji3478]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak musti5576 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kuntz un büyük bir fiyaskoya imza atıp dorukhan ı milli takıma çağırmayacağını düşünüyorum(korkuyorum) haydi hayırlısı. yine de bence portekiz 11 i; Uğurcan-zeki merih çağlar caner(umut/rıdvan/eren)-orkun dorukhan hakan-cengiz burak kerem olmalı.
        Kuntz dürüst adam bizim Şenol gibi değil.

Yorum

• Kerrrrrrriz transferi.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Ortasahayı ele geçirdi hemen.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• girdikten sonra goztepe orta sahayı geçemedi. müthiş oynuyor yav. kayseri ve fener maclarinda cok aradık

Yorum

• Bu çocuk harika bir detay.Resmen girer girmez fark yarattı orta alanı ele geçirdi.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Oynadığı belki tek kötü maç vardır bu sene. Son 10-15 dk girdiği maçlarda bile fark yaratıyor. Hiç boşu yok maşallah.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• Dodo harika oynadın. Şampiyonlar liginde bu takımın 8 numarası olacaksın ve oradan müthiş bir transfer yapacaksın. Müzmin sakat imajını yıkacak fiziği yaparsan 30-40 milyon avroluk değer potansiyelin var aslanım benim.
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• Kendisine şüpheyle bakıyordum ama olağanüstü katkı veriyor. Çok dikkatli olmalı, kendine iyi bakmalı.

Yorum

• İlk yarı sonu sosyal medyada obinna öyle iyi oyuncu böyle iyi oyuncu mesajları havada uçuşuyordu. Dorukhan bir girdi sildi göztepeyi orta sahadan. 4. golde obinnaya attığı çalım durumun özeti zaten
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Alanının en iyisi.

Yorum

• ne top oynadı be bu transferde emeği geçen herkese helal olsun. ikinci yarı obinna nın esamesi okunmadı
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bakasetas 12 milyon euro ise bu adamin 48 milyon euro olmasi lazim

Yorum

• Böyle bir futbolcu performansı olamaz.
                                *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X