Gözüme uyku girmiyor Hamsik bizde ya bu kadar sembol bir isim. Umarım kendini verir ve sakatlıktan uzak geçirir bizdeki günlerini..
Marek Hamšík
Daraltma
X
-
-
transfer sezonunun henüz başında, yılan hikayesine dönmeden, makul maliyetle aldık adamı baya baya. büyük iş... inanmakta zorluk çekiyorumYorum
-
Tıpkı Sosa gibi oynar mı oynamaz mı sorusunun cevabını sahaya çıkana kadar anlayamayacağız belki ama ben inanıyorum ki tecrübesiyle takıma çok şey katacak. Sosa'dan sonraki lider, oyun kurucu eksikliğimizi ondan daha kaliteli Hamsik ile dolduracağız deseler geçen sene inanmazdım.Yorum
-
Aykut Demir'den daha az maliyete hamsik aldığı için mi bu kadar kızdın.Yorum
-
Top hangi ayağına gelirse gelsin umrunda olmaz, hastayım böyle topçulara. Fatih Tekke ve Hami böyleydi her iki ayağını da neredeyse eşit kullanırdı.
Hamsik de böyle bir topçu müthiş klas.
Tam bir makine aldık.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Oynadığı mevkiye göre bizim ligde 40 yaşına kadar oynar. Sembol isim gerçekten. Bu fiyatlara getirebilmek büyük iş. Yatacak oyuncu olsa transferin son anına kadar bekler arap kulübüne giderdi veya parayı fazla verene. Birçok slovak oyuncumuz oldu hepsinden faydalandık.Yorum
-
kaptan geldi
sosa gibi burda geçirdiği sürenin yarısında yeni gelin triplerinde olacağını sanmıyorum çıkar oynarfutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledirYorum
-
3 Tıfılların taraftarları nasıl kudurmuş öyle ya nereyi okusam ağlamışlar yok battılar yok tazminat alıp gidecekmiş ahahahah. Oğlum burayı okuyorsanız tekrar yazayım boşa kudurursunuz gelip bu ligin içinden geçecek bu adam ve sadece Sorloth'ta olduğu gibi seyirci kalacaksınız, çözüm üretmeye gücünüz yetmeyecek, paranız da sizi kurtaramayacak. Bu sezonu 19-20 den ayıracak en büyük fark ise takımın başında başından sonuna dek gerçek bir Teknik direktör olacak.Yorum
-
Kariyeri boyunca sadece 14 maçı sakatlıktan kaçırmış, Çin'de 40 maçın tamamında oynamış, pandemide yatmak yerine İsveç Ligine gidip formda kalmış bir oyuncudan bahsediyoruz
Napoli'deki halinden eser yok falan filan gibi komik cümleler.. Napoli'deki hali 40 milyondu zaten takımının kaptanı, en skorer oyuncusu, efsanesi filandı
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağalarıYorum
-
Hoşgeldin Hamsik...
Hayırlı olsun. Hırsın ile geldiysen uçurursun bizifacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)Yorum
-
Hayatım boyunca hayranlık duyduğum ender oyunculardan biridir hala şaşkınlık içerisindeyim. Oynamaya niyeti olması yeterli gerisini oturalım seyredelim
Hayırlı olsunYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum