Tebrikler.
Marek Hamšík
Daraltma
X
-
-
yanındakileri biraz yoracak, önündekileri ise ihya edecek bir performans sundu bana kalırsa. Daha önceki beklentime paralel olarak, artık rakip defansın işi zor. Wakanın başına birini bırakmak zorundalar yoksa. Tak diye 50 metreye çapraz atıyor adam. Oyun görüşü haddinden fazla iyi. Sakinliği yanındaki tecrübesizlere çoook şey katacak kadar iyi.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.Yorum
-
Sana yorum yapmak için döndüm bunca yıl sonra Foruma!
Tam 1 Adamsın. Bizi üzersen seni gelir bulurumUğurcan 'Dünyanın En İyisi' ÇakırYorum
-
-
Tespit ve çözüm tam isabet. Tutar-tutmaz, oynar-oynamaz zaman gösterecek.
Bence Sosa etkisi yapacak. Kariyerli, karakterli ve kaliteli bir futbolcu.trabzonspor bir sevdadir...Yorum
-
Bugün sendeyiz turu geç yoluna devâm et rakiplerimize de korku sal, finale kadar git her maç gol at, tir tir titresinler... yabanci sinirini gözden geçirip 6'ya indirsinler de iyice renklerini belli etsinler serefsizler...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Şu an İspanya'ya karşı 3.maçını oynuyor. İlk maçına göre diğer iki maçı çok vasat bir görüntü sergiledi. Bunda fiziksel olarak çok geride olmasının da nedeni var tabii. Hiç ikili mücadelelere girmiyor ve kendini zorlamıyor. İyi bir kampla toparlar inşallah yoksa çok silik kalır sahada bizim ligde deİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Hamsik'ten beklentiler gerçekle doğru orantılı olmalı. Hamsik top ayağında değilken zaten çok üst düzey direnç koyan biri değildi uzun yıllardır. İspanya'ya karşı da top ayağında olduğu sürede gayet efektif göründü.Şu an İspanya'ya karşı 3.maçını oynuyor. İlk maçına göre diğer iki maçı çok vasat bir görüntü sergiledi. Bunda fiziksel olarak çok geride olmasının da nedeni var tabii. Hiç ikili mücadelelere girmiyor ve kendini zorlamıyor. İyi bir kampla toparlar inşallah yoksa çok silik kalır sahada bizim ligde de
Keza boşa çıkıp top istediği yerler de gayet doğru ancak Slovakyalı oyuncular aktarmakta sorun yaşıyorlar. Yine Slovakya gibi bir takımda da bu görüntüde olması çok normal, oldukça silik ve geride beklemekten başka planı olmayan bir takım Slovakya. Bu tür oyun planı olan takımlarda bu kadar teknik ve oyunu yönlendirebilecek oyuncular geride bekleyen takımlarda sorun yaşarlar.
Hamsik ligde 38 maçın 28-30'unda genel olarak topa sahip olacağı bir takımda oynayacak, o zaman izlenip değendirilmesi lâzım.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum