Marek Hamšík
Daraltma
X
-
-
-
Yahu ne alakası var hep sizin dediğimiz mi doğru olacak anlamıyorum?
Biz diyince yanlış siz diyince doğru .Yorum
-
Benim hiçbir fikrim yok. Ben birşey demedim ki doğru veya yanlış olsun.
Elimdeki tek veri adamın neredeyse hiç sakatlanmayan adam olduğu.
Bunun dışında haber de paylaştım, başka haber de yok. Varsa paylaş dedim sana da!
"En az 1 ay yok."
Bunun bana 1 tek emaresini söyle?
Bir yerden mi okudun diye sordum diğer başlıkta, cevap yok.
Aynı şeyi başka başlıklara da yazıyorsun.
Buna dair bir işin mi var? Yani ne bileyim, fizyoterapist ortopedist falan mısın? Olabilir ben değilim.
Yoksa çıkarım mıdır? Bak ben bu adamı şöyle görmüştüm, burada da böyle olmuştu. Düz mantık bile olsa çıkarım mıdır?
Yok hiçbiri değilse,Temenni midir arkadaş?
Sizi direk Doğan Cüceloğlu'na havale ediyorum. Bu psikolojik sıkıntıya benim elimden birşey gelmez.
Kendi içinize girmiş virüsü yaymak gibi de bir alışkanlığınız var.Yorum
-
Olmaması büyük kayıp olur tabiki ama yine de ben olumlu düşünüyorum.
Mesela Berat - Siopis merkez kurulumuyla Şikebahçe'ye karşı daha dirençli olabiliriz.Şu açıdan,Fener daha çok mücadeleci ve savaşçı bir oyun oynuyor.
Ayrıca dünkü milli maçta Berat tam bir Hamşikti.Fener maçında da Siopis geriye,Berat öne hamlesi yapabiliriz. ( olası sakatlıkta )Yorum
-
Marek Hamsik: Rusya ile oynadığım maçtan sonra zaten kas problemim vardı. Danıştıktan sonra maça gitmeye karar verdim. Maalesef sakatlandım ve çıkmak istedim, hemen işlemlere başladık.I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Malesef marek hamsik ulke takimina cok onem veriyor.
Bir futbolcu asil parayi kluplerden kazaniyor aslinda. Madem rusya macinda sikintili bir surec olustu. Neden zorluyorsun ki.
Malesef.profedyonellige yakismayacak bir hareket.
Sen belki de ligin en kritik maclarini kaciracaksin bu yuzden.
Bunun vebalini neden klup odemek zorunda kaliyor.Yorum
-
Benim de beklentim oyle. Ancak hamsik bjk oncesi gider milli takima, orada biraz daga zorlar, bir daha sakatlanir.
Eger rusya maci sonrasi bir sikinti olustu ve sonraki maca (formaliteye yakin macti) bu sikinti ile ciktiysa demekki trabzonspor o kadar umrunda degil hamsik icin.Yorum
-
Rusya maçından sonra sıkıntı olduğunu bile bile Hırvatistan maçına çıkması saçmalık, senin maaşını Slovakya federasyonu vermiyor, sen ekmek yediğin yeri düşüneceksin çuvalla para alıyorsun, şu hareket kesinlikle profesyonellikle bağdaşmıyor tam tersine amatörlük.. Bir de dünya kupası iddaan da yok gibi birşey, şu maça çıkmanın bir açıklaması yok Marek Hamsik..I am not in danger , I am the danger..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum