Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmetcan Kaplan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk 11 ?

(UEFA)

Yorum

Trabzonspor'un yeni yıldızı, işte bu çocuk futbolcu gibi futbolcu, bundan sonra direkt 11'e yaz. Bravo sana çocuk!
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Gayet iyi oynadi. Yersiz sekilde sisirmeye gerek yok, ama yabanci kuralini düsünerekten Hugo‘nun partneri kesinlikle Ahmetcan olmasi lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Şişirmek değil, hakkını teslim etmek. Hatasıza yakın ve çok kritik bir maç/ikinci yarı çıkardı, bundan önce forma fırsatı bulduğunda da büyük bir hatasını hatırlamıyorum ki elbet kredisi olacak.
          En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 23.01.2022, 21:06.

Yorum

Bir Türk olarak Hüseyin'den iyi top oynaması çok saçma; aklım almıyor..
            Naber?

Yorum

Çok büyük bir olay yok, Babelin pozisyonunda büyük hata yaptı. Anadolu maçlarında vs oynayabilir.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Yerine oynadığı Hüseyin'den bir tık iyi. fazlası yok şimdilik.
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Çok çabuk bir stoper olmasa da sorumluluk alması ve pozisyon bilgisi sayesinde olumlu işler yaptı. Hüseyin gibi ben oldum demezse önüne geçer...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

Huseyinden 10 kat ustun. Kac haftadir soyluyoruz. Ne puanlar kaybettik huseyin hirbosu yuzunden. en azindan bu adam gercekten "genc" oyuncu ..

Yorum

Gerçekten çok sıradan bir stoper performansı gören bu kadar çoksa bir dahakine farklı bir bakışla izleyeceğim, farklı bir maç izledik galiba. Hamlelerin çoğu zamanlama ve müdahale açısından çok başarılıydı, soğukkanlılığı yaşına ve maç sayısına göre çok iyiydi, pas zamanlaması ve tercihleri başarılıydı, birkaç hata üzerinden her stoperin sergilediği sıradan bir performans olarak değerlendirmek doğrusu mudur emin değilim doğrusu. Başarıyı ödüllendirmek de bu gençler için bir o kadar önemli.

Yorum

Aslanım benim gayet iyi oynadı. Gereksiz şişirme falan olmasın deniliyor da çocuk henüz 19 yaşında 2003 doğumlu ve de doğru dürüst süper lig tecrübesi yok. Şu ana kadar kac tane super lig maci oynadi. Super ligi gectim bu sezon u19 da da oynamiyor. Gordugum her mac as takim kadrosunda yedek kulubesindeydi. Hem tecrubesizlik hem mac eksigi Allah nazar degdirmesin gayet iyiydi. Tek facasi babelin pozisyonu oldu. Onda da dedigim gibi tecrubesizlik ve mac eksigi diyelim oynadikca daha iyi olur.

Ahan simdi de ntv de metin tekin kendisi icin cok iyi bir stoper fizigi var ve de sol ayagi da cok iyi dedi. Oynadikca gorucegiz, genis alanda falan nasil oldugunu gorucegiz dedi. Bakalim vakti zamaninda kendisi gibi stoper olan giray kacar ne diyecek cocuk icin.
                        En son Captainblack tarafından düzenlendi; 23.01.2022, 21:26.

Yorum

TEk hatasi, babelden yedigi calim ama onu cogu defans yiyebilirdi, babelin en iyi yaptigi sey. 19 yasinda bi cocuk onu elbet yiyebilir,

Yorum

Babel'e şut açısını vermese tam not verirdim. Faul yapmadan sertliğin dozunu iyi ayarlayabiliyor gibi. Oyun kuramaması normal sol ayaklı sağda oynadığı için o yüzden ona bir şey demiyorum ki 77 gibi denedi bir kere, baskı gelince sağını kullanamadığını fark edip Hugo'ya döndü. Normalde U19 seviyesinde iyi gözüken hemen her gence süre verilmesi taraftarıyım (Hakan Yeşil, Farukcan, Behlül Aydın vs) ama stoper yetiştirmek çok zordur çünkü stoper hata yaparsa gol yersin. Tabi Hüseyin'e bile yatırım yapan kulübün onun yerine Ahmetcan'a yapmasında hiçbir sakınca görmüyorum. Ama zaten sağ stoper geldikten sonra takım revire dönmedikçe oynama şansı bulamayacağı için şuan bunu konuşmanın pek anlamı yok.

Yorum

Budur. Fazla söz etmeye gerek yok
                              . .
                              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                              . .

Yorum

Çok iyi yoldasın
                                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

Çalışıyor...
                                X