Ahmetcan Kaplan
Daraltma
X
-
-
Gaston Campi için 1 ay transfer görüşmesi yapıp forma vereceğimize senin üstüne düşsek kim bilir hangi seviyede olacaktın.Trabzonspor formasıyla izlediğim nice genç "yıldız stoper adayına" nazaran ayakları çok daha sağlam basıyor gibi gözüktü. Rakiplerine fiziken ezilmemesini izledikten sonra 2003 doğumlu olmasına çok şaşırdım. Umarım ayaklarını da geliştirir de iyi bir stoper kazanırız.
Bir de zâten Campi'ye benziyor, mümkünse daha düzgün berbere gitsin
Maşallah...Yorum
-
-
Solbekte seviye yerlerde olduğuna göre denenme vakti gelmiştir yerli durumdan dolayı. Gözümüze szalai gibi gelebilir yani. En azından kısa kanat oyuncularından kafa topunu alır.
Diğer yapacağı bütün hataları mevcut oyuncular yapıyor. Ekstralarina odaklaniriz, 1 2 hafta pozitif enerji olur, olumlu yorumlar yapılır. Bir nefes almaya ihtiyaç var.Yorum
-
Doğru diyorsun da, hocanın Avcı olduğunu unutuyorsun. 1 dk bile süre alabileceğini düşünmüyorum.Solbekte seviye yerlerde olduğuna göre denenme vakti gelmiştir yerli durumdan dolayı. Gözümüze szalai gibi gelebilir yani. En azından kısa kanat oyuncularından kafa topunu alır.
Diğer yapacağı bütün hataları mevcut oyuncular yapıyor. Ekstralarina odaklaniriz, 1 2 hafta pozitif enerji olur, olumlu yorumlar yapılır. Bir nefes almaya ihtiyaç var.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
zamanı geldi. beğenmediğimiz şenol güneş de mustafa yumlu yu böyle bir anda çıkarmıştı piyasaya. ama abdullah hocanın buna cesaret edebileceğini düşünmüyorum.Yorum
-
-
-
Ömür'ün pasinda, baski yedigi halde panik yapip topu havaya dikmeyip yerden ileriye pas atmasi cok güzeldi.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum