Top dürtüşündeki yumuşaklik, kendine has stil önemli, çok dikkat ederim, seyir zevkini artiran bir detay. Çarpik bacakli da değil, topu ayağina yakiştiriyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmetcan Kaplan
Daraltma
X
-
Trabzonspor formasıyla izlediğim nice genç "yıldız stoper adayına" nazaran ayakları çok daha sağlam basıyor gibi gözüktü. Rakiplerine fiziken ezilmemesini izledikten sonra 2003 doğumlu olmasına çok şaşırdım. Umarım ayaklarını da geliştirir de iyi bir stoper kazanırız.
Bir de zâten Campi'ye benziyor, mümkünse daha düzgün berbere gitsin
Yorum
-
2 ayda gelişmiş çocuk. Şunun yerine oynasin falan bunlara girmeye gerek yok, önce şişirip sonra tek hatada yerin dibine gömülür.
Fiziksel olarak gelişmeye devam etsin, bu çocuk artık olmuş denilen bir noktaya geldiğinde oynar, belki 2 sene geçecek. Çünkü geniş alanda sıkıntı yaşar, biraz ağır bir oyuncu, bunu tolere edecek fizik gücüne ve özgüven e sahip değil henüz. Ama birşeyler var görülüyor, topla iyi. Sol ayaklı oyuncular sağ stopere sırıtır. Ahmetcan'i bilmeyen sağ ayaklı zannetmiştir.
Biraz güç kazanmış, kafa toplarina daha iyi çıktı, tabi hatalar da yaptı ama olgun bir futbolu var.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop dürtüşündeki yumuşaklik, kendine has stil önemli, çok dikkat ederim, seyir zevkini artiran bir detay. Çarpik bacakli da değil, topu ayağina yakiştiriyor.
bir pozisyonda öyle bir yere uzun top attı ki 1 tane oyuncu yoktu bizden,amatör seviyede olan şeyler bunlarTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben başka oyuncu mu izledim hocam,dediklerinle alakası yok
bir pozisyonda öyle bir yere uzun top attı ki 1 tane oyuncu yoktu bizden,amatör seviyede olan şeyler bunlar
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira vardı, koşu atmadı. Bunu önceki maç üzerine yazmistim, bu maçta da aynıydı gerçi. karar verip uygulamak pas tercihleri başka, top kontrolü yumuşaklık başka.
tahminim panik yaptı,kısa pas verip top kaptırmayayım diye gelişine uzun vurdu,sağ ayağı hiç olmadığı için sol ayaklada yakına pas atacak açı olmadığı için uzun vurdu
sağ tarafa yanaştığında tamamen pas açılarını kaybediyor,misal sağ ayaklı stoperlerde bu olmaz,misal merih milli maçta sol stoper oynadı,pas açısı sorunu yaşamadı,sağ ayaklı,
ahmetcan sağ taç çizgisine geldiğinde pas açıları tamamen yok oluyor,düz bir sol ayağı var ve pas açısı koordinasyonu neredeyse sıfırTEKKEBALL
Yorum
-
Şenol hoca sol bek rotasyonu için konuşurken Ravil keşke sol bek oynasa dedi. Mert Müldür de stoperden beke evrilen bir oyuncu. Ahmetcan nasıl olur acaba Cale gibi dengeli bir bek çıkar mı kendisinden? Bir iki maç izleyebildim sadece ama stoper gibi oynamıyor çocuk sanki. Topla çıkıyor gayet güzel, kaptırırsak geride eksiğiz aman geri durayım demiyor.
Misal.
Şu maçta 53:16 dkya alın, ortadaki sarı kramponlu Ahmetcan. Stoper adamın orta saha mücadelesinde işi ne, topu kapıp kendi sahasından o şutu nasıl atabiliyor. Asıl mevkisi başka da uzunsun sen stoper ol falan demiş olabilirler.
bonus.
https://www.youtube.com/watch?v=giQW9D_OlQI 50. snde korner dönüşü sol kanatta güzel bir orta kesiyor.( ゚д゚)
Yorum
Yorum